dika Merhaba canlar benim adetime 3 gün var ve sırttım aşırı ağrıyor ve karın altım da ağrı var böyle sanki birşey oturmuş gibi ama göğüslerim de hassasiyet yok akintim da artmış sizce gebelik testi yapsam çıkar mı ve bu şekilde hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu
Ftmn123- dika Benimde 3 gün var ama hiçbir belirtimde yok valla anlamadım karnım falan ağrımıyor anlamadım?
denizhelensarpberat dika bekle 3 gün sonunda yap zaten baktın kahverengi akıntı leke gelmedi o süreye kadar Muhtelemen testin çift çizgi çıkar
bmkl Ben kahverengi akıntıyla öğrendim gebe olduğumu. Kişiden kişiye belirti değişebilir. Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻 dika
dika Ftmn123- değişiyor her kesin hamilelik döngüsü belirtisi ilk bebeğim de o kadar idrarım felan gelmedi göğsümde hassasiyet oluşmadı ne bilim bir sırt ağrısı felan yaşamadim sadece yoğun bi akıntı oldu oda dedim kürtajdan sonra her halde dedim baktım hamile çıktım oda dahilye doktorundan öğrendim
Ftmn123- denizhelensarpberat Hayırlısı ya belki dedimki Ramazandan dolayı erken adet olurum bekliyorum.
deniz_y dika kürtaj regl öncesi ve gebelik öncesi belirtileri yok ediyor herhalde buradan kaç kişide aynı şeyi gördüm ben de aynı şeyleri yaşıyorum, doktora sormuş muydunuz peki kürtajın böyle etkileri oluyor muymuş yani? Çok garip geliyor bana
dika flz3576 öyle yapayım böyle olunca 4 gündür acaba var mı dedim ona göre erkenden doktorla görüşeyim
dika bmkl Amin Allah razı olsun canım dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor benim ikinci bebeğim de belirti hiç yoktu dahiliye doktorundan öğrendim gebe olduğumu ama sonra ki süreç hep kanamalı ve lekelenmeli geçti 34 haftaya kadar
esraakurek dika hassas testlerden al ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim hcg çok az yükselse bile hassas testler gösteriyo
esraakurek dika evet biraz pahalı bir test 400₺ almıştım ben ama adetin 6 gün öncesine kadar kesin sonuç