ecemk94 merve_tp düşünüyorum da aklımada hiç zor bulunabilecek bir şey gelmiyor.😂😂😂😂 Birkaç kez hadi dürüm yiyelim hadi çiğ köfte yiyelim gibi şeyler söyledim sadece o da aşerdiğimden değil. 😂😂😂😂
merve_tp mdc0860 ahahahha benimki de sağlıklı besleniyo diyorum canı dürüm o bu şu ağır şeyler çekmiyor 🤣 bakalım sonlara doğru ne olacak
merve_tp bsrelif ben normalde meyve hiç aramazdım ama meyveye mandalinaya abandım aşerdiğimden değil başka bir şey yiyesim gelmiyor 😅brokoli aldım cocuğa yararlı olsun diye bozuldu gitti
Moz merve_tp kusmadım ama iştahım arttı çalıştığım için genelde dışardan falan da yiyorum 20 kilo aldım teşekkürler akjdsd
merve_tp Moz ben de 1 ayda ilk trimester 4 kilo aldım 6 kilo hak verdi doktor daha fazla almamalıymışım da daha 13+4’üm😅
merve_tp ecemk94 bende de öyle aynen canım şimdi bir şey çekiyor ama aşermek mi bilemedim öyle deli gibi değil söylemiyim şimdi çekmesin hamişlerin canı😅
merve_tp Moz evet evet ben 59 kiloydum hamilelikten önce stresli dönem 67’ye çıktım 70’le hamile kaldım 1 ayda 4 kilo almışım hızlı gidiyor herhalde😅