haticedrd nisan0 maşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah. Bana da Plesenta önde rahmi tam kapatıyor sezeryan doğum olur dendi şuan 39+4 haftadayız doğumum bir sıkıntı olmazsa normal olacak beklemedeyiz. Dediğin gibi insanı korkutuyorlar hepimizin bebekleri sağlıka doğsun inşallah
nisan0 haticedrd inşallah 🤲 ve aynen öyle canım bu süreçte çok yıpranıyoruz maalesef düşünmemek elde değil bazı doktorlar inanılmaz olumsuz ama size de maşallah inşallah sağlıklı doğum olur sağlıkla büyütmek nasip olur 🫶🫶🥰
ikincikezannelikmi beyzzsenturkkk demek ki her bebek birbirinden farklı oluyor cinsiyetten de ziyade 🌸🌸
gamzeesila499_ Benim 25. Haftadan bu yana suyum fazla şuan 30 hafyaligim son iki haftadır endol kullanıyorum ilk kullanimda faydasını gördü azalma olmuş ama biraz dedi şimdi ikinci kutudayim cuma günü kontrolüm var bakalım ne dicek
ftmnrysrlr esmacuk kaçıncı hafta da takıyı şekeri kesmeye başladınız. Bende bugün 35. Haftayım 39. Haftada doğum tarihi olasın ama su fazlalığı ve bebeğin başının biraz büyük olmasından dolayı erken olabilir dediler.