busrabaskal Fizikcifizik pozitif mi ilkinde görmedim 2. De o kadar kötüyüm ki başka boyutlara geçiyorum.Allahım inim inim inliyorum kalbime vuruyor
yesildoga Fizikcifizik gebelikte saçlarım altın çağını yaşıyor diyebilirim normalde aşırı derecede saçlarım dökülür ve çok çabuk yağlanır kullandığım vitaminlerden olsa gerek gebelikte saç dökülmem ve yağlanma büyük oranda azalıyor gebelikten sonra eski haline geri dönüyor iki gebeliğimde de aynısını yaşadım tesadüf olamaz 😅
adinsmom2 Fizikcifizik gebeliğin anneye pozitif 1 gram etkisi yok bakın yemin ederim yani oğlumda 18/10 tansiyonlaydım yüksekti 2.de 9/3 sürekli yani allah biliyo halimi
bsrbrkysr184_ Fizikcifizik alerjiden azalma oldu evet 2 kez fln kullandım ama ilkinde de böyle olmuştu hatta bitmişti bile ama doğumdan sonra bayağı geri gelmişti inşallah bunda gelmez 😊 Bizim bi tanıdığımızın Behçet hastalığı vardı doğumdan silindi flnndemişti Bende ki pozitif etkisi valla bence hamileliğin iki güzel yani Adet olammak (çünkü çok ağrılı geçiyor) Bebeğin hareketlerini hissetmek Başka bilmiyorum aşkolar 😅
glshhh17 Yüzüm kaplama sivilce idi hamilelikle birlikte sivilce olayım kalmadı tertemiz oldu yüzüm Ve normalde kabızlık sorunum vardı ama hamilelikle birlikte bsğırsaklarım düzene girdi birşey yapmadan♥️
Fizikcifizik glshhh17 aaa cok ilginç normalde kabızlık olur hormonlar bağırsakları yavaşlatır. Bende de cok düzenli idi simdi kabızlık var.
sbulut64 Fizikcifizik içimde bir canlınin olması müthiş hareketlerini hissetmek harika 🤗 dogurduktan sonra en özlediğim şeydi içimde oynaması ♥️ ayrıca bebekler annelerin rahatsızlıklarını onarır. Hamilelik zor olsa da bir mucize çok şükür 🙏
gvnrzz Fizikcifizik beim ikinci gebelik ikisinde de sac dökülmem duruyo ve saclarım daha güzel dolgun görünüyor hamileyken. Ama tabiki dogumdan sonra acısı cıkıyor 😂
yesildoga gvnrzz evet siz yazınca farkettim demekki yanlız değilmişim bunun haricinde de zaten fiziksel olarak başka bir artısını göremedim ( bebeğimin hareketlerini vs hissetmek hariç) 😅
busraa_k 6.ayına giricem halen kusmaktan göz damarlarım yüzüm çatlıyor gözlerim kan çanağı. Reflüm hat safada 15 dk dan fazla yürürsem kasıklarım şiddetli ağrıyor bişey yiyemiyorum ve ağrıdan uyuyamıyorum. İnsanlarda gelip gidip bana bunlar iyi günlerin diyor. Sakin kalmaya çalışıyorum. Duygular allak bullak neye ağladığımı bilmiyorum. Çoğunlukla sevdiğim yemekleri canımın istememesine ağlıyorum. Keşke düzgün veda etseydim son kez yeseydim falan diye ağlıyorum. İyi tarafı bende yok. Yani zorlayacak ve bulacak olursam da şunu diyebilirim. Çevremdeki herkes bana karşı çok hassas. İş yerinde evde arkadaş çevresinde herkes benim işlerime yardımcı oluyor. Nazik ve anlayışlılar. Toplu taşımada koltuğumda hazır. Başka bişey ben bulamadım 😆😆
busraayakup Fizikcifizik bana bir pozitiftik ve olgunluk geldi. Hormonlarla mı alakalı bilmiyorum. 2. Trimesterdan sonra oldu bu
zynpdd Fizikcifizik Bence 2 güzel yanı var birincisi saçlar çok hızlı uzuyor 2.si bebeğinin karnında hareket etmesi ve bunu hissetmen bana göre çok güzel bir duygu
bilgedenizokaribal Fizikcifizik sigarayı bıraktım ve sağlıklı, dengeli beslenme alışkanlığı kazandım. Paketli gıda, fastfood, rafine şekeri kestim. Temiz içerikli ürünler kullanmaya başladım. Kendim için bilinçli olmayı ve kendime iyi bakmayı öğrenmiş oldum