Fizikcifizik Benim beklentim fazlaymış demekki. Bende yenilerim bi hormonlar falan neler neler diyordum ama yazılan çoğu şeyi bende yaşadım. İtiraf etmek gerekirse olumsuz yani zor yani daha fazla galiba. Biri yazınca aklima geldi benimde saçlarımın dökülmesi cok azaldı baya baya uzadı. Dusunuyorum dusunuyorum baska bisi bulamıyorum. Belki yazan olursa aklima gelir😀
damlasv Fizikcifizik fiziksel değil ama psikolojik olarak bağ kurmaktan kaçınan biriyim aile dahil çok sevsem de yakınlığım stabildir ama hamile olduğumdan beri çok üstün bir yakınlık hissediyorum çocuğuma karşı maalesef eminim ki oğlumla olması gereken sınırlarda bir ilişkim olmayacak ekstra yakın olacağım sağlık olsun tek çocuğum
alevgu Fizikcifizik dolaylı olarak gebeliğin şöyle olumlu etkisi oldu. Benim demir ve Ferittin değerlerim yerlerdeydi. 3’lere düşmüştü ve reglim 7 gün çok yoğun geçerdi. Gebe kaldığımda 3’te sürünen değerlerim 28-50 arası yükseldi birden ve demirim arttı. Sebebi aslında regli olmamam doktor öyle söyledi. Yoğun Regl kansızlık yaparmış o şekilde şimdilik demir problemi yaşamıyorum gebelik sayesinde
Birhilal Fizikcifizik Hamileliğimin ilk zamanları başım çok ağrırdı gözümü açamazdım öncesinde de migrenim vardı zaten hamileliğimin sonlarındayım uzun zamandır baş ağrısı çekmiyorum normalde en ufak seste bile başım ağrırdı üşütsemde tık yok şimdi hamileliğe bağlıyorum başka bir yöntem fln denemedim çünkü bir de normalde vücudumda kıl şeklinde değil de tüylerim çoktu bacaklarımdakiler kendiliğinden gitmiş resmen hiç yok kollarımda aynı şekilde bu artılarını sevdim ben😄🧡
sinemakii açıkçası ben hamileliği güzelleyenlerden değilim sevmedim hamileliği çünkü aktif bir insanken daha az daha yavaş moda girem bir hayatım var şuan değerlerim düşüp çıkıyor zaten insanlar sürekli bi kontrol peşinde kilo alsan ooo çok almışsın diyorlar kilo almasan daha neden kilo almadın acaba bi sıkıntı mı var diyorlar yani bebeğimi elbette seviyorum ama bende olan etkilerini sevemedim
Fizikcifizik sinemakii bende sizin bu düşüncelerinizi yatkinim. Benzer dusunuyorum. Guzel bir spor duzenim vardi ne guzel sıkılasiyordum. Hepsi cop oldu gitti nasil bir gevşeklik var bedenimde anlatamam. Saglikla doğsun bebeğim de geri dönerim insaallah
abdulhamit Fizikcifizik ben ilk gebeliğim çok iyi geçti ödemler hariç bir o sıkıntım vardı çok sismistim herşey normal ne bulantı ne kusma ne bir sıkıntı ama ikinci gebeliğim haberini alınca mide yanmaları sabahları uyanmak istememe ve daha 5 aylıkken kayinvalidem hastalanıp vefat etti onun üzüntüsü sıkıntısı diğer evladına yetisebilme çabası ve yine kilo ve ödem sıkıntısı Şuan son ayimdayim mide yanmaları başladı yine yerimden kalkmak istemiyorum çok bunaliyirum sıkılıyorum bebeğim baya aşağıda hep baskı yapıyor kayinoeterim tek kaldı görümcem ikiz çocukları kendi evinde ramazan telaşı kayinbeterimi bize çağırıyorum oda ara ara hep rahatsız oluyor yeri geliyor onun evinde çamaşırı evin supurulmesi falan gerekiyor cenaze sonrası kaynanamin eltisi ve gelini bana yardımcı oldular evlerimiz dip dibe zaten Allah razı olsun temizliğini yaptılar evin yani demem o ki ben bu hamileligimde hiçbir şey anlamadım inşallah rabbim evlatlarımıza sağlık versin sağlıkla gelsinler inşallah hepsini korusun 🤲☺️
sym_yc Fizikcifizik ilk üç ay zordu ama ondan sonrası harika geçiyor yani hareketleri bazen beni gıdıklıyorlar 😂 kendi vücudumun ne kadar güçlü olduğunu fark ettim bilimsel olarak bakarsak hormonlar kendini düzenliyor menapoz yaşınızı en az 9 ay ileri attınız manevi boyutta bakarsak lohusalık dediğimiz şey bile bizim iç dünyamızda yeni boyutlar açtığı için olan bir şey biz yönetmeyi bilmiyoruz bence gebelik eziyet değil
anonimm066 Benim akneye meyilli bir cildim vardı hamilelikle birlikte cildim çok pürüzsüz oldu mesala
Simayo Valla cildim bebek gibi oldu. Ayda 1 çıkarttığım dev sivilceler bitti gitti. Hiç sivilce çıkarmaz oldum. Böylece sivilcelerimin de hormonal olduğunu netleştirdim😂 saçlarım inanılmaz hacimli ve parlak oldu. Herkes şampuan ne kullanıyorsun diye sormaya başladı. ☺️ mekanlarda, alışveriş sıralarında falan imtiyazlar tanındı. İnsan ona da alışıyor valla keşke hep böyle vip olsam 😂 insanlar seni hep alttan alır oluyor. İnsanlarla az uğraşıyorsun. 🤭 herkes ilk senin ne istediğini soruyor. Örneğin yemeğe gidilecek, “sen ne istersin oraya gidelim” deniyor. 🫠 en güzeli ise hiç regl olmamak 🫱🏾🫲🏼
1oglanannesi Fizikcifizik anne olmamdan o guzel duyguyu tatmamdan bebeyımden ılk kalbını duydugum andan baska pek güzel yanı yok zor süreç salıkla dogsunlarda gerisi geçiyo
aysct Ben hamile kalınca bütün şikayetlerim bitti, cildim güzelleşti, saçlarım gürleşti, tırnaklarım güçlendi. Vücudumdaki ağrım sızımda geçti. Galiba gebelikte kullanılan vitaminlerinde etkisi var. İnşallah emzirme döneminde büyük bir çöküş yaşamam 😂