habibe66yks Trendyoda park peşik sungerleri var iyimidir E bebekten kraft park pesik aldim illa onuda mı e bebekten alayim nasil olur netin ki bilemiyorum
gunesimekardes habibe66yks kraftin yenjdogan pamuk yataklari var ben babymalldan almistim. Tavsiye ederim
busrabaskal saricivciv_ yenidoğan için zaten uygun ortopedik düzeyde oluyor zaten birazda sert olması gerekiyor ben çok araştırmıştım kardeşimle.çevremde herkeste aldı memnun kaldı.
gunesimekardes saricivciv_ yenidogan icin o ince pamuk yatak olmasi lazim. Devaminda da eger yaylo alirsaniz orta sert ya da sert olmasi gerwkiyor. Omurga gelisimi icin yumusak yatak onerilmiyor
3bebekliannee saricivciv_ bende elele madre aldım ekstra yatak almadım reflü yatağı ile yatırıcam zaten ilk zamanlar sonrasında da beşiğin kendi yatağının altına battaniye ile destek yaparım diye düşünüyorum
saricivciv_ Mrvalp evet dediğiniz doğru her bütçeye göre var aslınsa iyi birşey bu ona göre seçim yapılabilir
kkaahhss saricivciv_ yatas twıny sünger yatak cok güzel cıft yönlü bır taraf 0-2 diğer taraf sonrası yaş için ben çok memnunum