saricivciv_ Elele nin anne yanı park beşiğini almıştık içinden yatagı da cıktı ama aşırı ince geldi nasıl bi yatak tercih etmemiz gerekiyor
lotusflowers saricivciv_ park beşik yatakları zaten çook ince. 5cm falan oluyo .Biz parayla aldık kraft marka yaysız sünger gibi onu önerdiler en iyisi bu diye
busrabaskal saricivciv_ yavaş tiwiny kesinlikle tercihin olsun .Bir yüzey 2 yaş diğer yüzey 5 yaşa kadar. Ortopedik. Netten bakarsan videolu anlatımını bulursun bence
Mrvalp saricivciv_ aslında birazda bütçe meselesi yoksa çok çeşit çok kalite yatak var. Biz ebebeğin anne yanı park beşiğini aldık ve trendyoldan içine yatak aldık yaysız 10cm yorumlarıda güzeldi.
yellowchick Bende merak ediyorım bunu araştırmalarıma göre ortopedik bebek yatağı ölçüsü 8-12 cm olmalıymış bende araştırıyorum
saricivciv_ yellowchick trendyolda var baktım ama bazıları yumuşak yazmış yenidoğanda yumuşak yatak iyi değim daha sert olması gerekiyor deniyor acaba nasıl almak lazım tecrübesi olan yazar inşallah 🤗
saricivciv_ busrabaskal evet baktım şimdi güzel gözüküyor yenidoğan için olan kısmı çokmu sert nasıl tam olarak
saricivciv_ Mrvalp evet dediğiniz doğru her bütçeye göre var aslınsa iyi birşey bu ona göre seçim yapılabilir
busrabaskal saricivciv_ yenidoğan için zaten uygun ortopedik düzeyde oluyor zaten birazda sert olması gerekiyor ben çok araştırmıştım kardeşimle.çevremde herkeste aldı memnun kaldı.
hicrankvckk saricivciv_ https://ty.gl/w73e8fif9q5oo Bak ben bu yatağı almıstm 3 senedir kızıma kullaıyoruz doğumdan itibaren simdi nasipse doğacak kızımızada kullanıcaz fiyatıda iyi fiyatına göre oldukçada kaliteli
kisbebisi saricivciv_ yenidoğan yataginin sert olmasi gerekiyor ortepedik değil,sert diyoruz ama sert de olmuyir sadece ice cokecek kadsr yumuşak degiller o da bebegin omurga gelişimi icin gerekli diye biliyorum canım. Biz kraft marka almistik