ecemciik Fatmametehan Aybüke, Aysema, Zeynep, Aycan, Tuana, Dilşad, Hüma, Enfal, Efnan, Duru, Alya, İnci aklıma gelenler ☺️
busrabaskal Fatmametehan Mihrimah yeğenimin adı ben koydum Mihrişah kızımın adı teyzesi koydu Mihrede 2. Kız olursa düşünüyoruz
kizmizimavi Fatmametehan Almıla/Almila ismi var. Türklerin kutlu ülküsü “kızıl elma” anlamına gelir, diğer anlamı da kırmızı yanaklı güzel kız demek. Benim kızımın ismi, severek koydum
burcuo Fatmametehan Bengü düşğnüyorum ben, sonsuz ebedi demek ve öz Türkçe. Diğer bebeğime de İnci adını vermiştik. Özgü, Ayla, Aylin, Ömür, Bahar, Pınar, Neşe, Başak gibi isimleri de beğeniyorum
burcuo Maya07 Yaa beğenmenize çok sevindim 😍 ben ikinci bebeğimi kaybettim maalesef, o sebeple şu an anlamı da etkiledi beni. Ömrü uzun sağlıklı olsun tabii tek dileğim. Hepimizin bebeği için 🥹🙏🏻
iremhuma iremhuma Fatmametehan benimde şimdi oğlum olacak inşallah Metehan koyucam kızımda Hüma ikisi dengeler enerjisiyle birbirini 😊
humaakusu Fatmametehan benim kızımın adı Hüma çok seviyorum bu ismi hem Fatih Sultan Mehmet’in de annesinin adı ayrıca Hafsa , Zehra , Amine de çok güzel isimler ❤️