Fatmametehan Kızlar 31+4 deyim kızım olucak inşallah ama isim bulamadık oğlum var adı metehan illaki ona uyumlu olmak zorunda değil ama çok yeni mira lina mila asel gökçe aden falan sürekli bunlar var bize eski türk güzel isim lazım lütfen destek aklınıza ne gelirse talibim 😊
ilaydaltan Fatmametehan aslıhan çok güzel isim gerçekten. Zeynep, Hüma, Nilüfer, Betül, Yüsra bunları da çok beğeniyorum kızımın ismi Alya kayınvalidemin ismiyle birlikte koyunca en uyumlusunu bunu seçmiştik
gulanserhat Biz gözde ırmak koyduk ben de eşim de sizin dediğiniz gibi o tarz isimleri sevmediğimiz için hem bilindik hem çok da konulmamış isimler olsun istedik belki size de fikir olur 🙂
yellowchick Benimde kızım olacak biz Birce koyacağız ama şu isimlerde size fikir olsun yine 😌 Mahinur Mihrimah Zişan
yellowchick beyzanrbirce ayy ne güzel böyle duyunca çok mutlu oluyorum birine söylediğimde garipsiyor çünkü çok bilinen bir isim değil 😍
elifin_ Fatmametehan neslişah,Zuhal, mahinur, nurcihan bildiğim kadarıyla hepsi Osmanlı hanımlarının isimleri
Melike3506 Fatmametehan öztürkçe isimlerden gökçe aybüke asena olabilir. Metahanla uyumlu meyra olabilir. Kızım olsaydı düşündüğüm isimler defne, inci ve elisa, oğlum olcak inşallah bizde metehan koyacağız