beyzaygun @sulzek03 @ebruu1616 @ayseaziz @bebekomm_04 5 kız 5 erkek oy geldi doktor kız hissettim ben dedi ama tahmin değil dedi mahçup olmayayım dedi 16.haftaya gün verdi bizimkilere inandıramadık hepsi erkek diyor kız seni unuttum @saziment 😍❤️
ayseaziz beyzaygun sağlıklıca gelsin inşallah. benimde ıkı haftam kaldı öğrenmeye. çok heyecanlıyımmm
beyzaygun sulzek03 Ya ben bugün 13+3 ultrasona göre ama doktor sadece tahmin yaptı erkeğe benziyor dedi bu seferde kendi doktorum 12 haftada kıza benzetmişti şimdide erkeğe benziyor dediler kafam karıştı siz ne kadar erken öğrenmişsiniz
sulzek03 beyzaygun bizim bayağı erken oldu hiç beklemezdim çünkü kızımdayken doktor 6.aya kadar erkek demişti oda göbek bağıydı ama bu sefer direkt bacak arasını gördüm doktora dedim erkek dimi diye evet erkek dedi
arzucagil beyzaygun Eskişehir Osmangazi ünide uyguna yapılıyormuş ama sonuç çıkana kadar cinsiyeti kesinleşir başka bi şüphe yoksa sırf cinsiyet için boşuna para verme tabi. Bende erkek diyorum bebeğine inş sağlıkla gelir
beyzaygun arzucagil Ben şanlıurfadayım canım birde doktorum sadece resmi üç firma var dedi diğerlerleri merdiven altı demişti o yüzden güvenemiyorumda
arzucagil beyzaygun haklısın zaten riskli bi durum yoksa gerekte yok. En merak ettiğim şehirlerden biri ne güzel.cinsiyet belli olunca yaz bari bnde şuan deli gibi merak ediyorum ama 12 gün sonra kontrol