Siyah2418 Nasıl gidiyor kızlar kaç haftalık oldunuz kalp atışını duydunuz mu ? Ben 5+5 im kalo atışı için 1 hafta sonra gidecegim
bmkl Siyah2418 7+5✋🏻 6. haftada ben kalp atışını duyamamıştım bir hafta sonra tekrar gittim tam 7. haftada duydum inşallah siz hemen duyarsınız🙏🏻
esmacuk Siyah2418 ben 7+5’teyim doktora ilk defa 6+2’de gittim kalp atışını da duydum çok şükür bir daha 12 haftada gel dedi doktor
hurremintorunu esmacuk ya bende 6+4 de gittim bana da 12. Haftada gel dedi zaman sanki geçmiyor gibi bir an önce gelsin 12. Hafta da gideyim diye bekliyorum 8+3 oldukk
ayzey1 7+0 oluyorum yarın . Kalp atışını duyduk herşey yolunda şükür bide şu bulantılar olmasa daha iyi olacak ama bunada şükür
esmacuk hurremintorunu evet ya verdiği tarih o kadar uzun geliyor ki bir de bu benim ikinci bebeğim ama yine de heyecan ilkiyle aynı oluyormuş gerçekten bir de şuan hareket falan hissedilmediği için insan daha bir endişe ediyor iyi mi acaba nasıl şimdi diye
hurremintorunu esmacuk benimde ikinci bebeğim bende diyordum ki ilki kadar heyecanlı olmaz hani bildiğimiz şeyler falan ama sanki hiçbir şey bilmiyormuşum da 0 dan başlamış gibi aşırı heyecanlıyım
Eso66 Siyah2418 Ben 7+2 bugün randevumu 8+2e aldım herşeyi tam görmek duymak icin insallah bir kızım var ondan cok rahatım heralde stres yapmıyorum 😅
esmacuk hurremintorunu evet öyle gerçekten sizin ilk çocuğunuz kaç yaşında benimki mayısta 3 yaşında olacak ☺️
duygu2772 Ben de 5+2 oldum 4+4 de kese minicik de olsa göründü perşembe günü de tekrar cagırdı ama benim belirti olarak hafif gögüs ağrım vardı o da tamamen gitti var mı basına gelen
qbra41 duygu2772 Benim dokununca bir hassasiyet var göğüste evet ama benim asıl sorunum sindirimle 😣 tuvalete çıkamıyorum. Midem de bir garip. Bir hazımsızlık hissi var. Ve sanırım daha bu fragman. 😣
melikmira benimde kızım 1 kasımda 3 yaşına girdi şimdi 5 haftalık hamileyim o da 31ekim-1 kasım gözüküyor