Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bu son modeller böyle anacim benim annem de aynısını diyor hatta bize geldiğinde aman işi ben yapım sen çocuğa bak deme bana diyor 😂😂😂😂
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 of aynı cümle. 😂 Ben de oraya gidince kızım senin bana işin lazım değil sen oğluna bak yeter diyor. 😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ah analar ah artık onların da kafa almıyor bizimki zor aliyoken normal gerçi kız benim anam 5 tane kendi cocugunu büyüttü eee 8 tane de torun gördü benim üç numara da 9.oldu kafa bitti anamda😂😂😂
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 maşallah. Rabbim bizimkilere de onlara da sağlıklı güzel ömür nasip etsin. Biraz daha sabredeceğiz yani. 🥹🤭
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna yok yok eminim buna bende biraz önce bebem uyumusken sahur için mantar doğradım sanki sahurda ugraşmayayim çocuklarım seviyor onlara kaşarlı mantar yapacağım sahurda hiç boş durmak yok
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ben de eşime hazırlayacağım daha. 🥲 Bekarken yorulduğumu düşündüğüm günlerden özür diliyorum. 😭😃
Fatma_furkan1996 kurkmantosuzmadonna bende yeni doğum yaptım kızımla ilgilenmekten dolayı eskisi gibi giremiyorum bende yorgunluktan gözüm kapanıyor zaten
Fatma_furkan1996 kurkmantosuzmadonna çok şükür iyi canım ama galiba sütüm gaz yapıyor bu gece de uyku yok bana 😕
kurkmantosuzmadonna Fatma_furkan1996 ah o ilk aylar hem onlar hem bizim için çok zor. Kimyon çayı yapıp içebilirsin canım.