Deleted33000 kurkmantosuzmadonna aaa evet birde o vardı dimiii kız benim bebe yeni uyudu bende kendime gelmeye çalışıyorum nasıl bı post açsam
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ay ben de akşam o kadar yoruldum ki. Oğlumu eşime verip uyumuşum. Pilim bitmişti artık. 🥲
1tucee kurkmantosuzmadonna cidden mi yani buraya kadar düşmüşler demekki çakallar o zaman böyle kalsın ya tamam
kurkmantosuzmadonna 1tucee evet canım maalesef. O yüzden herkes kendi fotoğrafını falan paylaşmamaya dikkat ediyor.!
senos15 kurkmantosuzmadonna burda tesadüfen de olsa bazen okuduklarım kaygılarımı artıyor ne kadar içerikleri seçerek girsemde
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bende öyleydim artık yorgunluktan ağlamak istiyordum şimdi nasılsın peki kanka
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 çok şükür iyiyim ama çok uykum var mesaiye devam bacım. Oğlumu uyutmaya çalışıyorum ama o beni uyutacak az kaldı.
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ben artık delirmek üzereyim ya ne uyuyor ne bişey yiyor yine atak mıdır nedir kafayı yedirecek bana sürekli mizmiz aglayan bı çocuk ya
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna 7 aylık bacım öğlen o ağladı ben ağladım 🥺🥺🥺en son uyutmaktan vazgeçtim daha şimdi kucağımda uyudu
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ah tam o aylarda biz de öyleydik. Ne gece ne gündüz. Yazdı o zaman dışarıyı bekliyordum resmen. Gece desen bazen saat başı iki defa uyanırdı. ☹️ Diş sancıları mı var acaba ondan mı durmuyor ?
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna dpgdugundan beri böyle anam bu huysuz önce gaz veya alerji sanıyorduk ama meğerse bizimki dedesi gibi huysuzmuş meğerse
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 kız benimki de öyle. Annem diyor kaç tane çocuk büyüttüm seninki kadar ağlayanı mızmızını görmedim. 🥲😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bu son modeller böyle anacim benim annem de aynısını diyor hatta bize geldiğinde aman işi ben yapım sen çocuğa bak deme bana diyor 😂😂😂😂