nilos_10 merhaba. Biz tüm süreçlerden ve doktorumuzdan çok memnunuz en ufak bir detaya bile dikkat ediyor. Takip ediyor tahlil istiyor. Geçen hafta acıbademin gebe eğitim programına katıldım. Diğer doktorlarıda çok iyi. Doğum ekibi ebeler hemşireler hepsi özenli tüm aşamaları anlattılar zaten en az 10 yıldır aynı ekip. Doğum sırasında sizi rahat ettirmek için her detayı düşündüklerini uygulamaları hepsini detaylıca anlattılar.( örn; mesela oda kalabalıksa yada ayıp olmasın diye bişey söyleyemediğiniz yakınlarınızın bile sizi bunaltmasına müsaade etmeyeceklerini sadece bebeğinizle başbaşa kalacağınız ortamı siz söylemeden dahi olusturacaklarını bu konudaki hassasiyetlerini hepsini hassasiyetle düşünmüşler)kimseniz olmasa bile, Yanınızda refakatçi bile kalmasına gerek yok. Her adımda yanınızdalar. Çevremdende daha önce burda yapanlar oldu tavsiye ettiler özellikle doğum bölümü iyi ve özenli olduğu için burayı tercih ettim. Diğer hastanelere kıyasla farklı bir yer. Hastaneye gidip halkla ilişkiler bölümüylede görüşüp bilgi alabilirsiniz hastaneyi görebilirsiniz.