pamuksekerm mhtparslan gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün minnoş sizde samsundaydiniz degilmi ganze hocaya gidiyordunuz
mhtparslan duygumfoca hiç panik yapma tansiyonunu sürekli takip et tuzu kesinlikle yeme azda olsa bile inşallah zamanını bekler bebiş
mhtparslan 1233456 doğurdum 25 Şubat gecesi tansiyonum aniden yükseldi iyiz Allaha şükür küveze filan girmedi
kubraturkkoc mhtparslan mhtparslan kilosu düşük değil stres yapıp kendinizi üzmeyin doğunca da güzel beslersiniz ☺️
mervemerveee mhtparslan hiç üzülme benim kızımda son haftalarda kilo almadı 2800 gram doğdu şimdi 4 yaşına girecek maşallah yaşıtlarından daha iri yapılı bir çocuk.
ekncgdss Mrsz direnç tek taraflı mıydı sizin, benim de şuan sol tarafta direnç görünüyor ama bir ay önceki kontrole göre az da olsa yine kilo almış büyük ihtimal sağdan besleniyor dedi
Mrsz ekncgdss evet ben doğurdum bile düşük kiloda ama sağlıklı .zaten sadece düşük doğum ağırlığı olur öyle kilolu bebek olmaz dediler (2700 doğdu 37. Haftada )başka bir sıkıntı olmazmış tek taraflıda
gamzeee05 mhtparslan keçi sütlü dondurma ye ama bence kilosu güzel 38. Haftada kızımı 2640ile kucağıma aldım ☺️
mhtparslan gamzeee05 doğurdum 🤩25 Şubat gecesi ani tansiyon yükselmesiyle Allaha şükür küveze filan girmedi 🙏🏻🫶
mhtparslan pamuksekerm hayırlısıyla kucağına al inşallah çok güzel bi duygu gerçekten hiç böyle olacağımı düşünmemiştim🥹
ekncgdss Mrsz çok şükür içime su serptiniz doktorum bu yüzden ani bebek ölümleri olabiliyor falan dedi adam canımı sıktı ya bildiğin son kontrole gittiğimizden beri manyak gibi çocuğun hareketlerini kontrol eder oldum sürekli🥹
pamuksekerm mhtparslan ayy inşallah benim ikinci çocuğum evlat çok güzel bir duygu sana gülmeye baslasin tepki vermeye başlasın o zmana gör birde insanın içi eriyor
pamuksekerm mhtparslan benimde geçen hafta kontrolde nabzınm çok yuske çıktı bir korkuttu ama çok şükür sorun yokmuş
Zumra-nur46p mhtparslan canım öncelikle hakkını helal et amacım kesinlikle korkutmak sıkıntı vermek değil benim hamileliğimde bebeğim son haftalarda kilo almamıştı normal doğumda çocuk doğduktan sonra baktılar ki boynuna iki defa kordon dolanmış kontrole gittiğinde sor derim . Benimki ultrason da gözükmemişti
Mavininbiri mhtparslan Sağlık ile gelsin de takılmayın kiloya:) zayıf doğanlar kg alımı falan daha hızlı oluyor normalde. Benim de 38 haftalık 2.800kg e bunun ödemi vs de var daha minik birşey olacak 🥲
mhtparslan Mavininbiri evet doğurdum 25 Şubat gecesi ani tansiyon yükselmesiyle çok şükür küveze girmedik sağlığı iyi☺️