Sweetybaby Merhaba anneler.. Benim ilk gebeliğim. Ve inşAllah doğumu temmuzun son haftası.(24) sizler bebişlernize neler aldınız veya neler almayı düşünüyorsunuz? Beşik için erken mi sizce? Zıbın takımlarını uzun mu yoksa kısa kollu mu tercih ettiniz? Yazın bakalım anneler🙏😘😘🤰
Vildanpasal61 Sweetybaby Merhaba canım benimde ilk gebeliğim nasipse bende Temmuzun ortalarında doğum yapacağım ufaktan bi kaç parça üst baş aldım zıbın sıfır kol kısa kol aldım bidahaki ayda beşik bebek arabası bakacağım ağırlaşmadan halletmek lazım bazı şeyleri 😊
Cbellle Sweetybaby tek tük aldım sanıyordum ama aksam bı topladım epey almısım besıgı de mart sonundan once alıcam oda takımı alırım zaten ama araba oto koltugu vs daha sonra alırım
NimetDilmen Sweetybaby Benimde 14 temmuz qözüküyo doqumum ALLAH nasip ederse. Daha hicbisey almadım o kadar rahat davranıyorm ki daha erken diye dsunuyorum sanırm 😊 Bu aydan sonra yavaş yavaş baslıcam ALLAH ın izniyle
Hdou4225 Sweetybaby Gunumuz aynı. Benim de bir kızım var bir de oglum olacak nasipse. Cuma gunu ayrıntılı usg vardı. Bebegım bas asagı donmuş ona canım sıkıldı biraz. Baska topıclere yazdım. Cevap veren de olmadı. Bebeği bas asagı duran var mı acaba aramızda
melike0411 Bende 24+0 hamileyim Temmuz’un ilk haftası görünüyor hayırlısıyla hastane çıkışlarını ince olanlardan aldım evim serin olduğu içinde altüst ve tulum aldım ama hepsi ince zıbınları ise hepsi kısa kollu kıyafet olarak eksiğim kalmadı ama daha beşik bende almadim
Sweetybaby melike0411 benimde kıyafet olarak eksiğim kalmadı sayılır. Bende sizin gibi ince tercih ettim. Hem kısa kollu hemde uzun aldım. Çabuk büyüyecekleri için pijama takımı en az 4 tane aldım 3-6 aylık. Beşik için büyüyen düşündüm. Ama fazla yer kaplıyor şimdilik aklıma en çok yatan ikea nın beşiği oldu. Hem şık hemde kullanışlı gibi görünüyor kullanan varsa kullanımı nasıl rahat mı? Yazarsa sevinirim🤗😘 büyük ihtimalle onu alacağım 🙄🤔
Sweetybaby Vildanpasal61 bencede. Benim 13. Haftaya kadar düşük tehlikem vardı yerimden kalkamadım. Ama şimdi çok şükür iyiyiz. İyi oldukça eşim sağolsun götürüyor alışiverişe ama şuan bile biraz ayakta durunca hemen beli ağrıyor insanın. Önümüzdeki ayları düşünemiyorum. Bencede erkenden halletmek lazım çoğu şeyi.
melike0411 Sweetybaby beşik olarak bende büyüyen beşik istiyorum benim babam mobilyacı kısmetse babam yapacak ikinci beşik olayını biraz erteledim önce bebek arabasını almayı düşünüyorum eğer maddi olarak cok zorlanmazsak öyle alacağız ikinci beşiği
Vildanpasal61 Sweetybaby bende rahat taşınabilir beşik almayı düşünüyorum ayrıca çocuk odasıda olacak ama ilk zamanlar kendi odamda yatacağı için hem kibar hemde taşınabilir beşik almak istiyorum umarım bulurum çoğu arkadaşım park yatak almamı söylüyor ama emin değilim açıkçası
melike0411 Sweetybaby ilk başta çok kustugum icin 6 kilo vermiştim onu geri almışım karnım bi anda büyüdü tamamen belli oluyor artık 😊
Vildanpasal61 Sweetybaby İlk üç ay almak yerine vermiştim şuan ama aldım toplam 6kilo karnım belirginleşti bayağı ama ben uzun boylu olduğum için çokta belli olmuyor millet 5 aylık hamile olduğuma zor inanıyor😀
Harununedasi Benimde temmuz 19 diyor doktor bakalım hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 zibin aldim 10 takım 4 lü bere aldım yeni doğan 6 li eldiven 10 lu ağız silme bezi pijamasi kilotlu çorabı papucu gibi gerekli olan bi kaç parça işte ama henuz besik almadim cok kararsizim nasil bisey alsam diye evim çok küçük nasıl bisey olur falan bebek arabasını da önümüzdeki ay almayı dusunuyom onda da kararsizim tekerlekleri çok büyük olanlar iyi değil diyorlar ama 🤷♀️bakalım artık herseyin hayrlisi
Sweetybaby Harununedasi bende beşik için hem aşırı yer kaplamasın hemde kullanışlı olsun istiyorum. Bebek arabası da yoyko marka araba görmüştüm. Hoşuma gitti görüntüsü. Kullanışlı mı acaba? 🤔
Sweetybaby Vildanpasal61 ben yatağımın yanına ilk 6 ay için hasır beşik alacağım. Ayrıyetten de başka odaya bir beşik(en az 3 yaşına kadar kullanabileceği) bir şifonyer düşünüyorum. Tamamiyle odaya yapma taraftarı değilim.
Harununedasi Sweetybaby Evet işte yer skntisi var evim 1 oda 1 salon olduğu için malesef iste kullanışlı bisey olmalı.bebek arabasını bi akrabayla birlikte bakalım dedik ben almanyadayim yeni geldim buraları pek bilmediğim için o daha çok yardımcı olur marka konusunda ve ilk çocuk ya benim henüz bisey bilmiyorum yardımcı olacak birinin olması iyi diye düşünüyorum sanki🤔
Vildanpasal61 Sweetybaby Hasır beşik çok mantıklı aslında bende bir bakayım çocuk odası yapmamın sebebi arayı çok açmadan tekrardan bebiş istiyorum tabi yine 2 sene filan ara olur dedim odaya beyaz mobilya alırım sadece yatak değiştiririm bakalım herşeyin hayırlısı Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Sweetybaby Vildanpasal61 bende sizin gibi uzun boyluyum. Dışarıdan dikkat edilince belli evet🤣 ama aşırı bişey yok gibi🤷♀️
Sweetybaby Vildanpasal61 aminnn inşAllah.😍Bende sizin gibi arayı çok açmak istemiyorum ama Rabbim ne nasip eder bilemeyiz🤷♀️