sarilale123 hicrankvckk bazı Instagram sayfaları trendyol’dan alırsam isim yazmadıklarını söyledi böyle bir durum olmaz değil mi, bakacağım sayfaya sağolun
hicrankvckk sarilale123 hayır olmaz kesinlikle güvenilir sayfa ama kendi sitesinden alırsanız daha uygun ben dmden mesaj yoluyla sipariş verdim ödemeyide havale yaptım
tugsem0 sarilale123 genel olarak fiyatları çok pahalı ben hem uyum olsun hemde güzel olsun diye Baya araştırdım buradan memnun kaldım tabiki son karar sizin 😊🌸
sarilale123 tugsem0 çok çok teşekkür ederim kaliteli olsun güzel olsun istiyorum bende, yani iki gün sonra solacak kalitesiz bir ürüne o kadar para vermek istemiyorum ama hak ediyorsa da asla gözüme gelmez, çok teşekkür ederim 🌸
demethatun sarilale123 İlk oğluma ght_babyshop1’den yaptırmıştım çok da kaliteli ve güzeldi şimdikine ise narino.design’ den yaptırdım instagram üzerinden henüz elime ulaşmadı ama güzeldir bence nakışlı olacak. ama sana tavsiyem bence Trendyol yerine inst sipariş vermelisin yine daha iyi gelir
sarilale123 demethatun bi kere dolandırıldım, çok güzel konuşuldu vs orayı attım sonra engelledi sayfa beni .. tüketici hakem heyeti ne kadar gittim ben haklıydım ama o kadar profesyonel olmuşlar ki ne adresi ne telefon hiçbir şey bulunamadı
unlu0801 sarilale123 battaniyeli yastıklı set olarak almıştım ocaktan önce aldım ama 2 bine almıştım ne kadar zam geldi bilmiyorum açıkçası ama kumaşı falan çok memnun kaldım görsel nasıl atıldığınıda bilmiyorum 😂https://www.instagram.com/pinkbabydesign?igsh=MWV6NDJsNmpmeW4zbQ== pinkbabydesing diye geçiyor
runcet sarilale123 Ben Instagram’da @nakissepetii sayfasına yaptırdım kaliteli geldi. Marka sahibi hanımefendi de sağ olsun çok ilgiliydi ne istediysem o yapıldı ve gönderildi