sarilale123 pamukayhn müslin dimi, battaniyesi kalın müslim mi ince mi peki? Birde ne kadar ödediniz 4 pqrça sanırım toplamda
pamukayhn sarilale123 4 değil parçası fazla resimde net görünmüyor 3130₺ ödedim ben ama tercihe bağlı tek tulum almak isterseniz de 750₺ olması lazımdı bn ekstra ürünler ekledim içine
songulyvz7 sarilale123 merhaba sayfamda görseli var ben ınstagramdan sedefnakisevi sayfasına yaptırdım çok memnun kaldım
birnur61 Bende Trendyoldan yaptırdım 600 lira baskılı 10 parça hastane çıkışı soluk gelmedi yıkadım bozulma olmadı şükür
birnur61 sarilale123 https://ty.gl/ugwfveo3s0p9u Şu an baktım ben alalı çok olmadı ama zam gelmiş aldığım yer burası herhalde çok talep olduğu için fiyatı arttırmışlar
sarilale123 birnur61 fiyat konusunda sıkıntım yok yeterki kaliteli olsun istiyorum. Yani o kadar etmeyecek kalitesiz birşeye para vermek istemiyorum açıkçası. Çok teşekkür ederim sağolun 🌸
senos15 betuliiiiii bende orda yaptırdım görsel ve video paylaştılar tam istediğim gibi olmuş henüz kargolanmadı bekliyorum kargoya verlimesini 😍
aprilbaby sarilale123 trendyoldan aldım diğerlerine göre uygundu bebestil satıcısından 689 TL 11 Li güzel ben sevdim
hicrankvckk sarilale123 İnstagramda astralbaby var oraya bakabilrsn kendi sitelerinde ve trendyolda satısları var kendi sitelerinde daha uygun fiyatlar kızımda oraya yaptrdım simdi yine oraya yaptrcam kalitesi cok güzel cok memnun kalmıstm
sarilale123 hicrankvckk bazı Instagram sayfaları trendyol’dan alırsam isim yazmadıklarını söyledi böyle bir durum olmaz değil mi, bakacağım sayfaya sağolun