pablola 3535abc zaten gelende bişey yok arkadaşıma gelmiş ateş ölçer pişik kremi vs böyle donanımlı bi paket yok bizim şansımıza 😁
pablola rabiaerdemm sağlıkla kullansın bebişiniz inşallah 💕 kesinlikle böyle bi pakette değil yani 3 -5 parça bişey var doğduktan 15 gün içinde başvuru yapmak lazımmış benim o mu aklıma gelecek sanki doğduktan sonra 😁
rabiaerdemm pablola sizin dediğiniz hoşgeldin bebek paketi olabilir onu ilçe belediyesi veriyor bunu ibb yolluyo direk başvurup bana ilk oğlumda geldi o çanta bez biberon ateş ölçer çorp vs bişiler vardı
rabiaerdemm turna_6 önce yeşil kısmı yanlara geçirdim puset tutma kısmıda boş olacak aynı böyle sonra alt kısımdanda yine sinekliği geçirip bıraktım tam geldi
rabiaerdemm sarilale123 teşekkür ederim garip bi sistem neye göre kabul görüyor bende bilmiyorum 🤷♀️ 😅
3kedili2bebekli rabiaerdemm yok online başvuru yaptim ya çıkarsa diye aslında şu an çokta gerek yok ondan ustelemedim pek ama puset ve çanta iyi olabilirdi gerisini kullanmadıklarımı buradan verecektim hediye çünkü 3. Bebem bu herşeyim var şükür 😂
rabiaerdemm 3kedili2bebekli bende 2. Çocuktan sonra herşeyimi vermiştim istemiyor Diye bize süpriz yaptı elimde hiç bişi yoktu iyi denk geldi 😅
sarilale123 rabiaerdemm bende en çok buna şaşırıyorum evet ihtiyacı olanı fazlasıyla gitsin onda asla sözüm yok. Ama ınstagram’a bir giriyorsun asla kullanmayacak insanlara bu paketler gidiyor
3kedili2bebekli rabiaerdemm bende istemiyordum zaten olmamaliydi ama kızımın eşyalarını verecek kimse yoktu çevremde bende tutuyordum denk düşer illa ki diye şansa yine kız bebeğe hamileyim 😂
rabiaerdemm sarilale123 evet görüyorum bende şaşırdım onlara ama neyi nası yapıyolar bilmiyorum artık
rabiaerdemm muslimeryem bilmiyorum bende direk doğum bekleniyor yazıyordu öncesinde ret yazmıştı herhalde sizinde reddedildi arayıp sorun isterseniz
fulyasydn rabiaerdemm çok mutlu oldum ya keşke her belediye böyle yapsa baksana şurada en az 20bin tllik şeyler var durumu olmayanlar için çok güzel bir şey
rabiaerdemm fulyasydn gerçekten öyle beşik alamayan puset alamayan çok kişi var gerçekten ihtiyacı olana gitsin 🤲🏻