burcumburcum acaba dr nuz gun verdimi yada sezeryan normal dedimi 33 haftaligim yarin dr. gitcem dermi dogum hakkinda birseyler alttan muayane olurmu birde 🤔 sutunuz geldimi gelen varmi
MerveTaer burcumburcum bana verdi canım 7 mart inşallah ben şuan pompa falan almadım çünkü bazen hemen gelebiliyormuş ki medicallerde varmış kiralanabilecek +devam sütü falan da almadım kendimi emzirmeye yoğunlaştırıcam
Elifece burcumburcum 34 haftalığım bugün gittim kontrole . SeZeryan olacak martın ilk günleri alırım dedi
Esrasel burcumburcum bende 35 haftalığım dün gittim pozisyon olarak normal doğum ama en son hafta çatı muayenesi olacak ona göre kesinleşir dedi
Bebegimm 32 haftalık oldum cnm bende evet sut gelmesi var ama doktor daha birşey soylemedi dogum ici ☹
NALIN Alttan muayene henüz olmadi pozisyona ve adet tarihine göre gün verdi son adet tarihim 29 mayıs martin ilk haftası olacak bir aksilik olmazsa normal doğum olur
MdhTpz Benim doktorum cati muayenesini 37 de yapcam demisti.Suan 36+0 im dogumun sekli de ona gore belli olcak.Suan icin bebk donmus ama normal yada sezaryen belli degil.Normal olsun cok istiyorum 🙏🙏
ctn MdhTpz bizimde bugün 36+0 😊 ama bizim bebiş aceleci biraz her an gelebilirmiş nişanım geldi sancım yok ama bekliyoruz o yüzden. Normal olacak inşallah
Eylem burcumburcum süt gelmedi 8 mart doğum sezeryan nst ye bağladı cnm muayene etti sezeryan ise doğum çatı muayenesi yapmiyor dr.
SenaFratzbek burcumburcum bende 33.4 düm bebek yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi normaş doğum gözükütor şimdilik dedi bende çok korkuuorm yok hiç altan muayne olmadım bana dediki 15 gün sonra gel sonra 10 düşcek sonra haftada bir gelceksn kafam karıştı benimde zaten 5 gün gelişimimilerde bebeğin verdiğim tarihe göre 44 gün kaldı.. Allah yar ve yardımcımız olsun 🙏 kafamda deli sorular
NurGrlek Normal yada sezeryan demedi Bebeğin eşi önde tammı kapalı yoksa yandamı onuda demedi.Haftada 1’e düşürdü kontrolü salı 36 olcam Ozaman yine gitcem çatı muayenesi henüz olmadım son olarakta süt falan gelmedi henüz😏😏 gelmicek diye Korkuyorum
Merveeatakan NurGrlek selam canim .hic stres yapma gelir benimde sali günü 36 olacak ayni gidiyoruz 🤗35+3 şimdi
Aysgeulburakk burcumburcum benim sütüm gelmiyor. 35 haftaligim haftaya doktorum doğumu konuşalım dedi
Merveeatakan ctn allah sağlıkla kucagina almak nasip etsin canimm sana bir sorum olacak benimde bir gogsumden geliyor diğerinden gelmiyor normal mi acaba
MdhTpz ctn hayirlisi olsun ozamn canim saglicakla gelsin bebis 😍 ama nisandan haftalar sonra bile dogum olabiliyomus 😌