Handeaslan39 CansuHakanDabakan aynen öyle onu diyorum işte herşeyden yenmesi gerek bence alıp bir poşet yenmez sonuçta 👍🙂
Mommy CansuHakanDabakan bu hafta başladı kasıklarda sancı ve bel ağrısı bende anlamadım insan tecrübesiz olunca aceba benden kaynaklı mı bi hata mı yaptım diye ister istemez tedirgin oluyor
Mommy Handeaslan39 bu aralar hep nar ve greyfurt yiyorum her akşam bir tane nar ayıklıyorum bitanede greyfurt Ve içindeki dilimlerinde kabuğunu soyup tuzla yemeye bayılıyorum ama narında greyfurtunda yarısını ben yarısını eşim yiyoz inş olmaz bi sıkıntı🙏😊
CansuHakanDabakan Mommy Öyle anlarda en güZeli dinlen bi güZel tehlikeli hamilelere de öyle öneriliyor ya yorma kendini normaldir büyük ihtimal oluyomuş arada öyle
Nurerdgn Handeaslan39 içimi rahatlatiyosun çok sagol canim her kafadan bi ses çıkıyo yok ya bisey olmaz desemde icime bi kurt dusuyo dedigim gibi belki de ben abartiyorum ama elimde degil 🤗 sen kac haftalik hamilsen acaba cnm
Mommy esrasim int araştırdığım kadarıyla ve ark zararlı diyen olmadı biz yemeye devam edelim canımız istemişken 😊
Nurerdgn Handeaslan39 seninde yeniymis daha Allah'ım hayirli bi sekilde tamamina erdisin insaallah canim🤗
Mommy [bilinmeyen] tam aksi sanki canım ben greyfurt yeyince falan sanki midem kendim daha bi rahatlıyor gibiyim🤔