Evrem94 Mommy ben arastirmistim nar cok saglikli hamilelikte kabızligi önledigini, demir ve c vitamini ihtiyacini karsiladigini, bebegin beynini korudugunu okumustum ama nar özünü icmeyin diordu.. grayfurt hakkinda bir bilgim yok canim 🤗 umarim isine yarar
YamacDemirinAnnesi Mommy nar günde 1 tane yendiğinde bi zararı olmadığını faydası olduğunu okumuştum ama greyfurt hakkında benimde bir bilgim yok ☺ Her gün nar yiyorum ben😇
1PrensAnnesi Mommy nar bebekte leke yapıyor bu sebepten yemeyin derler ama greyfurt konusunda haklısın bazı ilaçları alanların bile yememesi gereken bi meyve zehirliyormuş gebeliktede önermez benim ailem dolayısıyla bende yemedm
Busranagme Mommy nar bir yakınıma doktor yasaklamıştı . Çünkü ilk 3 ay düşük riski vardı . Doktoruna danış
Mommy Mineebd çok teşekkür ederim canım 😊 25. Haftadayım canım bu seferde erken doğum riski falan olur mu diye korktum 😟
CansuHakanDabakan Mommy Greyfurt hiç araştırmadım ama ben portakal ve greyfurt suyunu sıkıp içmiştim bi kez vitamin olsun diye umarım zararı yoktur
Nurerdgn Ya ne yesek zararli gibi dere otu maydanoz semizotu tere çiğ sogan sucuk salam pastirma acı az pismis et veya yumurta simdi bunlara bide nar greyfurt ananas da mi eklendi aman ya Rabbi psikolojim bozuldu😖😊🤗
Handeaslan39 Nurerdgn saydıklarının hepsını yiyorum maydonoz dereotu çok seviyorum hatta .. sucuk vs onları pişirip yiyorum. Çiğ köfte yeri. Mesela hiç takmam öyle oymuş buymuş diye hürafe geliyor bana 🙂
CansuHakanDabakan Şimdi baktım çok merak ettim çünkü faydası da çokmuş.Böbrek rahatsızlıkları olanlar ve reflü yaşayanlarda greyfurt rahatsızlıklara sebep olabilir diyo. Yani faydası var ama yinede dikkatli olunmalı ama rahim kasılmasına sebep olur diye bişey okumadım
Mommy CansuHakanDabakan çok saol canım çok teşekkür ederim sanırım artık büyümesi arttığı için oluyor sancı ve kasılma😟
Handeaslan39 Leke falan bişey yapmıyor canım için rahat olsun ilk gebelıgımde de çok yerdim şimdide yiyorum çok seviyorum çünkü 🙂 Nar vitamindir nasılsa 1 kilo yemiyorsun onla alakası yoktur greyfurt acı biraz midene rahatsızlık verebilir
Mommy Handeaslan39 bu aralar hep nar ve greyfurt yiyorum her akşam bir tane nar ayıklıyorum bitanede greyfurt Ve içindeki dilimlerinde kabuğunu soyup tuzla yemeye bayılıyorum ama narında greyfurtunda yarısını ben yarısını eşim yiyoz inş olmaz bi sıkıntı🙏😊
Nurerdgn Handeaslan39 içimi rahatlatiyosun çok sagol canim her kafadan bi ses çıkıyo yok ya bisey olmaz desemde icime bi kurt dusuyo dedigim gibi belki de ben abartiyorum ama elimde degil 🤗 sen kac haftalik hamilsen acaba cnm