azraali 3oglanannnesi bu tarz losyonları arastirabilirsin ben tekrardan alacağım doğumdan sonra ama henüz karar vermedim çok bakamadım, ama ne alırsan al düzenli kullanım önemli, bir de ipek kese ile banyoda en az ayda 3 kere tüm vücudumu keselerim ölü derileri atmak için. Her banyo sonrası losyon sürerim, bu losyonlarfan 2 şişe bitirdim. Bittikten sonra şuan normal vücut nemlendirici krem kullanıyorum.
azraali Tomris777 bu tarz losyonlara bakın ben tekrar alacağım eskisini korse aldığım yerden almıştım adını hatırlamıyorum ama düzenli kullanım çok önemli her banyodan sonra
azraali hghg bence alakası yok sezeryanla ya, alınan kilo, karnın ne kadar büyüdüğü hep bunlar önemli bence, benim karnım çok büyüyor hamileliklerimde herkes ikiz zannediyor, e öyle bı göbek de küçüldükçe derim poşet gibi oluyor doğal olarak.
dilara_minaz5672 bursev normal belime bağladım canım sertçe . Bu üçüncü gebeliğim bu sefer 1 ay bağlicam göbek hiç sevmem
bursev dilara_minaz5672 Korseden daha cok işe yarıyor sanırım sizde öyle olmuş inşallah bende de işe yarar tekniğinizi merak etmiştim ama sanırım anldım teşekkür ederm