snanrdmr @kuzeyinannesi09 5 nisan görünüyo ama beklemez gibi erken gelmeye çok hevesli çünkü 36-37. Haftayı görürsem çok şükür
ozlemyilmaz60 Benim de nisanın ortası 3. Gebeliğim inşallah sezeryan olacağım ama net tarih doktorumla hiç konuşmadık
ikizlerimibeklerken95 lotusflowers yaaa 🥹🥹🤣🤣 bacım daha sadece 25 haftalığım çalışıyorum görenler korkuyor halime acıyor her an doğuracak gibisiniz diyor aman diyorum çok erken en az 10 hafta daha durmam lazım ama nasıl durucam ben de bilmiyorum 😬🥲😅🤣🤣
gkc990_ @kuzeyinannesi09 32+3 olduk 17 Nisan doğum dedi Doktorum 3 gebeliğim diğer ikisi normaldi inşallah buda öyle olur
gokceaytekin Sat a göre 12 Nisan ama. İlki normaldi bunu sezaryen istiyorum. Daha erken olur muhtemelen
ummu1405aksu Benimde uygulamada 8 nisan olarak gösteriyor bakalım hayırlısı ama daha erken gelse iyi olur 😅
egehaninannesi_ kuzeyinannesi09 ilk gebeliğim sezaryen olucam 4 yada 5 nisanda yaparız dedi doktorum 🙏☺️
happybusey lotusflowers benimde 16.nisan gözüküyo 😂aynı durumdayım.taniyamiyorum.kendimi sizin cimsiyet ne
happybusey kuzeyinannesi09 mihra olucak kızımın ismi 2 yıla yakimdir evliyim daha 2-3 aylıkken bulmuştuk bu ismi siz düşündünüz mü 🌸