Irem-61 hilalsenn35 özel takipli olduğum için devlet nasıl çağırıyor bilmiyordum . Eskiden sağlık ocağında kalp atışı dinleniyordu
Pelinnn2 Aynı olay bendede var bir kere çağırdılar tansiyon be şeker olduğu için tetanoz aşısı için ve rutinler için çağırmadılar 30 haftalık olduk artık . Ama gideyim çok güzel haşlayacağım
esrashnn01 hilalsenn35 beni her ay düzenli çağırıyorlar kan idrar veriyorum arada ebemiz arayıp rutin kontrol için çağırıp tansiyon kilo vs bakıyor bebişin kalp atışını dinliyor ama her yer aynı ilgiyle yaklaşmıyor sanırım
berece92 gebeliğiniz boyunca asm de 12 haftaya kadar bir defa 20. haftada bir defa 28. haftada bir defa 32. haftada bir defa daha toplamda 4 defa çağrılmanız gerekir. her ay kontrol yok zaten asm de ama hiç çağrılmıyor olmanız da gerekmez
hilalsenn35 berece92 aynı sağlık ocağı kızımdayken çağırıyor kalp atımını dinliyor ve aşı vs yapıyordu ama gidip sordum ilaçlarımı verdi vitamin kan sulandırıcı devit3 falan her ay gel dedim sana niye gelmedin dedi 18 haftadan sonra her hafta geleceksin dedi
Busra5222 hilalsenn35 beni de çağırmadılar bir kere vitamin yazdırmaya gittimdi kan tahlili filan almışlar 20. Haftada gel aşın var demişlerdi vuruldum 1 ay sonra ikinciyi vuruk dediler ama gebe okulu ike ilgili bilgi yok
Sultanaksu hilalsenn35 benim hastaneye kaydım yapıldığı zaman direkt sağlık ocağından aramışlardı. Aramaları gerekiyor bence
ebrudefnee hilalsenn35 benim ilk takibim istanbuldaydı orada 2. Ayda bir felan takibe çağırıp kan değerlerime vs bakıyorlardı demir ilaçlarını vs de hep sağlık ocağından vermişlerdi şimdi başka şehirde yaşıyorum buradı da aynı çok ilgisiz ben arayıp gebe olduğumu söyledim gelin kayıt yapalım dediler gittim kayıt oluşturdular 18. Haftamda aradılar aşı yaptıracaksanız 20. Haftadan sonra gelin diye bi daha da heralde çocuk doğunca ararlar şehirden şehire değişiyor sanırım İstanbul’daki hemşireler ilgiliydi buradakiler çok şey
twobabymomm hilalsenn35 beni de 17 de qradilar 28 de tetanoz için gidicem çokta lazım değiller boşver 😄😄