Kızlar gebeliğin son ayındayım vücudumda önce karında sonra el ve ayaklarda kaşıntı oluştu.Minik minik sivilce şeklinde oluşuyor.kaşıdıkça su topluyo sizde de oldu mu bu durum ?
Vücutta kaşıntı
Busfa07
Ben doğum yaptım 2 aylık kızım var 2,3 haftadır bu söylediklerinizden bende de var kaşınıyor küçük küçük kırmızı lekerler gittikçe her yerimde artıyor doktora da gidemedim 🤔 acaba nedendir👀
Ben doğum yaptım 2 aylık kızım var 2,3 haftadır bu söylediklerinizden bende de var kaşınıyor küçük küçük kırmızı lekerler gittikçe her yerimde artıyor doktora da gidemedim 🤔 acaba nedendir👀
SeymaYldrmAkpunar Sizede çok geçmiş olsun😔Bende de üç dört gündür olmaya başladılar daha doktora bende gidemedim ama Salı gününe randevu aldım. Bu durumu atlatan birileri tavsiye verse çok güzel olacak
Busfa07
Ne olduğunu da bilmiyorum inşallah önemsiz bir şeydir. Bende gideceğim en kısa zamanda size de çok geçmiş olsun
Ne olduğunu da bilmiyorum inşallah önemsiz bir şeydir. Bende gideceğim en kısa zamanda size de çok geçmiş olsun
SeymaYldrmAkpunar çok teşekkür ederim 🙏doktora gidince söyledikleri hakkında sizide bilgilendiririm inşallah önemsizdir