selenhuseyin elf006 Canım bu testte zaten çıkmaz ki bu kaset testler betanin çok yükselmesi ile çıkıyor, hızlı gebelik testi al
elf006 selenhuseyin canım laboquıck hızlı gebelik test aldım bu sefer iki gün önce predıctor early di bu kasetler çıkarmaz mı diosun
selenhuseyin elf006 Canim hem yaptığın test bozuk birde bunda suan da çizgi çıkması imkansız zaten dpo 12 de hızlı testler bile yalancı sonuç verir diyorlar dpo 14 e kadar bekle hızlı test yap
elf006 mucizebebekkk589 evet içindeki çubukla 3 kez yaptım sabah bidaha deniyim bide farklı marka test aldım bida onunla deniyim of ya takıntı haline geldi bırakamıyorum acaba sonuç ne die merak ediyorum
elf006 selenhuseyin tamam canım pazartesi yapayım neden 14 ü peki öncesinde belli olmaz mı ki iğne etkisi artık geçmemiş midir
selenhuseyin elf006 iğne etkisi 12. Gün geçer diye biliyorum da dpo 14te daha net sonuç veriyor testler canım bu yüzden dpo 14e kadar dayanmaya çalışıyoruz ama olmuyor bende dpo 10 da yaptım stres içindeyim
selenhuseyin selenhuseyin @elf006 hafif gölge verdi gibi ama bence sonuç negatif bekleyip görcez daha bat gününe 6 gün varken yaptım 15 subatta yumurtlama görmüştüm
elf006 selenhuseyin aynıyız ovulasyon günüyle bnde 15 şubat regle 3-4 gün var şuan ama bnm negatif malesef