elf006 merveasdf evet hafif silik çizgi var canım inşallah olumludur ama iğne etkisi geçen ay bende böylr olmuştu hergün devam et yap
Salise2 merveasdf bence görünüyor. Ben de dün dpo 9da yaptım içini açınca görünen bi grilik var ama geçen ay da aynısını gördüm awoxta o yüzden negatif kabul ediyorum ama sizin daha belirgin sanki var gibi
merveasdf elf006 awox ile yaptım Prodoctor da sipariş verdim onu da önümüzdeki günlerde ikisini aynı anda kullancam emin olmak için ikisi de baya övülmüş bir marka
elf006 merveasdf bnmde şuan kargoda laboquıck kardeşim hamileliği onla öğrendim dedi güvenilir dio bilmiom
Mzgnn0234 Kızlar sizce yancı mı ? Bu ay ovü ile takip ediyorum adetim 13 Şubat bittikten iki gün Sonra iki uç damla çok açık pembe kan geldi bugün ovü pikti ama içimde tuhaf bisey var gibi hissettim awox yaptım ne diyorsunuz
merveasdf @selenhuseyin @merveasdf @nunusunbloguu @Minnakminik @ipek8734 Ben sabah test yaptım yine fotoğrafta bile görünmüyo öyle silik çıktı dpo 10. Gündeyim doktorum progestan vermişti 10 günlük bugün sonuncuyu içtim ilaç bittikten bir hafta sonra adet olmazsan gel kan ver demişti acaba acele mi ediyorum test yapmak için
selenhuseyin merveasdf Canım bi sakin ol öncelikle bende senin gibi dün test yaparak hata yaptım şimdi kafamız arman çorman oldu test yapmayı bırakalım bat gecikmesini bekleyelim çok zor ama yapacak bişey yok bu şekilde testlerle kafayı yiyoruz stresten başka bişey değil benimde dpo 11 bat 2-3 mart en sağlıklısı beklemek kuzum sabır.