_Ebrukaracan06_ bahartopcu inşallah ama tekli odada doğum yapıyorsun o yönünden gayet iyi sırf hemşire için ve evime yakın olduğu için etlikte doğum yapıcam inşallah orda iyi hemşireler denk gelirim
ferimah Ben şu an özel kliniği olan bir hocaya takipliyim ama erken doğum riskim çok yüksekmiş. O yüzden şehir hastanelerinin yoğun bakımları daha kapsamlı olur diye bilkent şehir hastanesine mi takiplensem diye düşünüyorum
bahartopcu ferimah beni de bebeğimdeki risk nedeniyle özeldeki doktorum bıraktı. Yeni doğan yoğun bakımları yoktu ve çocuk kardiyoloji olmadığı için bilkente yönlendirdiler. Tabi siz bilirsiniz ama riskli bir durum varsa mantıklı görünüyor
bilmemben Aslında detaylı bilenler güzelce yorum yapsa çok karışık geldi bana orada dogum yapanların yorumu en azından ank da yaşayan herkese fikir olur
bahartopcu bilmemben evet haklısınız keşke ama pek rastlamadım ben de özellikle perinataloji bölümünde işler nasıl ilerliyor çok merak ediyorum
bsrelif bet34_ Emzirme için göğsünüz için bir şey yaptınız mı ? Göğüs kalkanı, göğüs pedi veya gümüş kapak gibi ? Gerek kalmadı mı yoksa
bahartopcu bet34_ sizin adınıza çok sevindim 🙏 Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🙏 peki süreç nasıldı orada? Personel ilgisi ve davranışları, odalar, eş alındı mı yanınıza vs
emine1235278 esrakz benim donemimde corona zamaniydi alim yoktu ama simdi aliolar kadın refakatçi olarak:)