bahartopcu bende etlik perinotoloji takipliydim pek sevemedim 24. Haftamda Bilkent’te geçiş yaptım ve iyiki de yapmışım 26 haftalıktım 10 ağustos da hastaneye yatış yaptım Plesantam aşağıda olduğu için kanamam çoğaldı ve suyum geldi 3 hafta yatışım oldu hastane de iyiki de bilkent seçmişim çok memnun kaldım aynı özel hastane den farksızdı hemşireler doktorlar çok iyidi ben 3 a da yatış yaptım 3 b gitmek tam bi zulüm dü orası normal doğum yeriymiş doktorlar hemşireler orada Berbattı oraya giden psikolojisi bozulup geliyordu ara ara riskli bir durum olunca 3 b gönderiyorlardı doktorlar gözlem altında tutulmak için ben 3 b memnun değildim 3 a dan çok memnundum oradaki hemşire ve doktorlar dan allah razı Olsun hatta bir kaç hemşire ile arkadaş bile olmuş gibiydik düğünü olacaktıbekarlığa veda partisi düzenledik hastenede elimizde olan imkanlar ile 29 ağustos gecesi acil ameliyata alındım şiddetli ağrım ve kanamam olmuştu bir kaç gün dür devam ediyordu 3 b gittim gözlem altındaydım geçmesini bekliyor sancım nst çıkmıyor ama karnım kasıklarım çok şiddetli ağrıyordu gündüz doktorlar pek umursamdı Allah’tan nöbetçi doktorlar hep profösör ve memnun kaldığım bir iki doktorlar vardı şansıma beni bir kaç saat içinde Sezeryana aldılar bebeğim 30 ağustos da 29+2 de dünyaya geldi ameliyathane de ki hemşireler olsun anestezi doktorları olsun hepsinden allah razı olsun ben korkmuş heyacanlanmış gibi olmuştum saçımı sevdiler ellerimi tuttular beni sakinleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar spinal anestezi oldum hiç canım yanmadı riskli ameliyat geçirmişim biraz daha bekleselermiş 3 b deki salak doktorlar yüzünden nöbetçi doktorlar olmasaydı bebek de bende hayati tehlikem oluşmuş riskli ameliyat olduğum için geri 3 a indirdiler 1,5 gün orada yattım ilk tek yatıyordum sonra yanıma birisi geldi diğer 1,5 gün de tek kişilik odaya geçtim şans işi tek kişilik oda ama tanıdık birisi olunca öncelik tanıyorlar tek kişilik odaya ayyy çok uzun yazmışım kb en ince ayrıntısına kadar anlattım ben kısaca çok memnun kaldım hapsinden allah razı olsun yine hamile olsam yine kesinlikle doğımum bilkent olur