Keziban serenozturk ben biraz geç gördüm ama anladığım kadarıyla doğum başlamış çünkü mide bulantısı açılma olduğuna dair belirtdir
serenozturk firdevsaydemir kızlar eşim hala uyanmıyor normal bir mide ağrısı sanıyor aşırı kusuyorum midem çok kötü uyutmuyor 2 gün önce aynısını tekrar yaşadım ağlaya ağlaya sabahı buldum
istanbuldabiizmirli serenozturk Bir taksiye binseniz de hastaneye gitseniz çantanız ile? Eşiniz ciddiye alana kadar bebek doğacak. Fayda sağlamıyorsa sizi sabote etmese bari. Kızdım kendisine , canınıza yazık
serenozturk istanbuldabiizmirli gittik gece 5 de açılmam yoktu ama sancı çıktı bakalım bebeğin kafasıda 2 hafta önde normal istiyorum nasıl olacak bilmiyorum
istanbuldabiizmirli serenozturk lütfen hazırlıklı olun. Eşiniz de yanınızda olması gerektiğini bilsin. Son düzlüktesiniz, umdugunuzdan güzel geçsin inşallah süreciniz🙏🏻🧿🌸
elifakylclk serenozturk doğum değil miymiş bende okuyunca merak etmiştim sizi iyi misiniz herşey yolunda mı?
elifakylclk serenozturk iki gündür bende sizin belirtileriniz gibi şeyler yaşıyorum ne kadar zor tahmin edebiliyorum Allah sabır versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın