serenozturk 36 haftalık hamileyim aşırı derecede midem ağrıyor kusuyorum yine kasıklarım falan da ağrıyor neden
Elisa0110 serenozturk pek Bi bilgim yok ama buna ishal sancı bel ağrısı da eşlik ediyorsa doğum belirtisi olabilir veya vücut kendisini doğuma hazırlıyor diye biliyorum
aslidbd serenozturk benim 37 de doğum sancılarım bu şekilde başlamıştı hiç şüphelenmemiştim. Biraz daha takip et herhangi bir artma olursa ihmal etme canım.
Keziban serenozturk ben biraz geç gördüm ama anladığım kadarıyla doğum başlamış çünkü mide bulantısı açılma olduğuna dair belirtdir
serenozturk Elisa0110 devlete gittiğim için yok aklım olsaydı özele giderdim gerçekten eşim desen diyorum kötüyüm sırtını dönmüş uyuyor uyu geçer diyor kafayı yicem
Elisa0110 serenozturk eğer seni uyutmicak derecedeyse Bi acile git. Dürt eşini kaldır kalk doğuruyorum de 🤭
serenozturk Elisa0110 bir kere ağrım vardı gittik baktık birşey yoktu 2-3 hafta önce o zannediyor ki yine aynısı yalandan
Elisa0110 serenozturk yalan diye bişey olur mu canım son haftalara girmişsin sancıda olur kasılma da olur