Chan Kahramanlar Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın 😊 Bende de doktorum smear ve hpv testimi tekrarlayacak. Umarım vücudumdan yok olup gitmiştir.
Betulpehlivan Chan benim de rahim dısında siğilim olustu en beni gibi sanki et uzuyor çektiğinde simdi cok küçülmüş doktora sordum baktı ama hic birsey demedi rahim icinde oldugunda mı sorun oluyor acaba
Mervengin34 xox benimde gecmisti. Normal dogurursun diyordu doktorum ama hpv testi yapti pozitif cikti. O yuzden riske atmak istemiyor sezeryan diyor.
Mervengin34 Chan 37yi doldurduktan sonra sezeryan musait diyor ne zaman isterseniz alabiliriz diyor. Bende sancisiyla gelsin diyorum suan 38 + 3 um .
Zulfiyemir Sağlıcakla büyütün bebisinizi spinal.anestezi ve genel.anestezi arasında ücret farkı var mi(sizde doğum paketinden faydalanmıştınız) bende birunide tuba hanımda doğum yapacağım 38+4 olduk.bizde gelişimde önde gidiyor 4ü geçerse sezeryan dedik ama ben sezeryana pek.sicak bakamıyorum 😔 merak ettim cuma kont. Ve nst vardi bende yalancı sanci var ama nst de birşey çıkmıyor
Chan Zulfiyemir 300 TL gibi bir fark istiyorlar. Çatı muayenesi yapıldı mı? Bende de hiç sancı filan çıkmadı son ana kadar.
Betulpehlivan Chan gecmis fakat baska yerdede cıkıcak gibi sanki biyerde daha belirmis hpv virüsü olup olmadıgı nasıl anlasıılıyor ki 🤷♀️
Eddacan Chan çok geçmiş olsun çok sevindk. Bende de iki aydr hpv oluştu ama şuan axaldı bitti denecek kadar smear sonucu da temiz çıktı normal istyorum. Sizinki çok mu yoğundu bana hala zorunluluktan söz etmediler?
Zulfiyemir Chan yok benim ikinci gebeligim o yüzden cati muayenesi yapmadı spinal ve epidural aynı ucreti istiyor o zaman cunku 300 tl farki epidural icin istedi bende sozlesmede
Betulpehlivan Chan sadece hpv oldugunda normal doguma engeldir degilmi testte sorun cıkmadıgı sürece normal dogum oluyor
Betulpehlivan Chan teşekkürler bu arada Allah analı babalı büyütsün rabbim saglıklıca büyütmeni nasip etsin insallah 🙏