elifin_ mervekalkann ay ben de başlamadım ama herkes onları araştırmaya başla diyor ben de garipsiyorum tam yolun yarısındayım çünkü
mervekalkann elifin_ öfffff dinlemeyin kimseyiii :))) insanlar çok heyecanlı bi dur yani zamanı gelsin alınır ne bu acele sakin ol. Bana saçma geliyor temmuz 11 doğum görünüyor daha şubattayız niye şimdiden alayım yani saçma.
Fat_maa zngns ilk cocugumda bunu almistim cok kullanisli ben memnunum simdi ikinci cocugumada kullanicam
hariboom zngns mantıklıysada çok pahalı olduğu için hiç araştormadım ben kullananlara sormak lazımm:)) ben chicco aldım indirimden
hariboom bozkurt38 ayy 😍😍 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh inş normal doğum istiyorum bu bebeğimde inş başarabilirimmm
bozkurt38 hariboom amin inşallah ben çok korkuyorum normal doğum konusunda hiç kendime güvenemiyorum 😂
asyam134 hariboom bana da erkek senesi gibi geldi şuan 4 kişi hamileyiz arkadş grubu diyelim 4 tü erkek
asyam134 hariboom ben alışverişi haziran başında başlicam inşallah ben tulum seviyorum derli toplu gösteriyor bana göre dağılmıyor bebeğin üstü altına askılı zıbın ince serin tulumlar alacam
1233456 hariboom bende 17 hafta 4 günlüğüm 6 yıl sonra oldu çok şükğr sanki ilk gibi ne almam gerekiyor bilmiyorummm
sarilale123 hariboom müslin takımlar ince pamuklular çok ideal oluyor. 2. Kez temmuz annesi olacağım, sıcaklarda bir tık zor oluyor ama her gün duş aldırıp uyutma rutini daha kolay oluyor, üşüdümü hasta olurmu korkusu olmuyor
hariboom sarilale123 ayy dimii oğlumu hiç dışarı çıkarmamıştım ilk ay bu bebeğimi inş çıkarmak istiyorum sıcakya daha rahat o konuda sankii
sarilale123 hariboom bende bir hafta sonra çıkardm çnku dışarıda daha rahat edip uyuyordu. Havada güzeldi doktorumda sıkıntı olmaz deyince yarm saat bile olsa çıkıyorduk