hariboom Kızlar alışverişe başladınızmı neler alıyorsunuzz yazın ne giydirilir bebeğe hiç bilmiyorum. Oğlum eylülde doğmuştu çok rahattı temmuz annesi olmak zormu
zamansmomm hariboom ben de ne alacağımı bilmiyorum temmuzda ne giydirmek gerekir 1 sene önce oğlumu aralıkta doğurdum şimdi kız bebek temmuzda hiç biley kullanamayacağız oğlumdan baştan dolap düzülecek😂
dgngr hariboom 20 haftalık olcaz bu gece. Karar verdim gibi alacaklarıma ama emin değilim. Büyük ihtimalle diyelim. Bebek arabası olarak ta prego arteon a karar verdim şuanlık. Bebek arabası hariç 28 e yakın tutuyo Bebek arabasıyla 44 e yakın tutuyo
ebrudefnee hariboom 2. Gebeliğim cinsiyetler farklı ama yazın olduğu için genelde zıbın giyeceğini düşünüyorum 😅 görümcemin bebeği de temmuzda doğmuştu ona sordum o şekilde söyledi evde zıbınla duruyordu dışarı çıkarırken uzun ince giydiriyordum diye ilk başlarda çok dışarı çıkmayız heralde yine bi kaç parça birşey alacağım o yüzden acele etmedim çoğu şey var diye yani onlar havalar serinleyene kadar idare eder ilk 2-3 ay sonrasını artık ihtiyaca göre alırım diye çok şey yapmadım kızımda o kadar hevesle elbiseler şeyler almıştım çoğunu hiç giyemedi bile o yüzden bu sefer önceden çok almayacağım 😅😅
sweatmother hariboom Eylül ayında askılı zıbın üstüne uzun kollu mu giydirdiniz benimki de eylülde olucak inşallah
hariboom Birde bulantılarınız devam ediyormuu 2 gün prilam içmemiştim hafiflemiş gibiydi bugün yine çok bulantım oldu gene içtiç mecburen
gizemdnmz Yazın müslin takımlar almaya özen gösterin birde hava alan pamuklu çıtçıtlı badiler kullanışlı oluyor Mide bulantılarım ilk 12 haftaya kadar çoktu ama şuan 17. Haftadayım geçti
hariboom gizemdnmz uzun kollu delikli badiker gördüm onlardanda lazım olurmu tek kat giydirmeye yeni doğduğunda kısa kollu giydirilmez dimi
Fat_maa hariboom benimde bebegim temmuz ayinda dogucak ama uzun kollu pamuklu zibinlar giydirmeyi dusunuyorum her ne kdr mevsim sicak olsada bebek yenidogan ve evlerimiz klimalari ilk ay kisa kol giydirmek bana cok mantikli gelmedi
gizemdnmz Havalar çok sıcak oluyor ve isilik oluyorlar uzun kollu alın ama kısa kollular var onlar çok iş görüyor ama fazla almayın hemen büyüyorlar 🫠
hariboom gizemdnmz 😍😍 tamamm insallahhh cok heyecanliyim 6 sene sonra hamile kalinca ilk gibi hissediyorumm
hariboom zamansmomm ayy olsunn insallah Allah saglik versin kiyafet dert degil bence. Oglumda aldigim vircok seyi kullanamamistim bile o kadar hizli buyumustu simdi rastgele alisveris yapmak istemiyorumm ins mantikli seyler alabilirim😅😅
Arifecirit Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende 17 haftanın içindeyim bulantım çok yoğun olmasa da var prilama devam ediyorum o yüzden.. Kıyafet olarak ben Bi kaç bişey alıp duruma göre doğunca eşime aldırmayı düşünüyorum ilk çocuğumda da aynısını yaptım gereksiz eşyası olmadı
hariboom dgngr oooo masallahhh siz baya herseye bakmissiniz 😍😍 bebek arabası aldım ben sadece chicco goody x plus oda indirimde diye aldım arkadaşım çok memnundu pek araştırmadım🫣
Fat_maa dgngr eklediginiz hersey normal fiyattindan cok daha fazla tutmus bence her yeri iyice arastirip oyle alin direk ilk gordugunjz siteden almayin indirimleri takip edin
dgngr hariboom İyi yapmışsın hayırlı olsun Aynen ben kapsamlı baktım Böyle tavsiye var. Daha bakmadım onu da değerlendiricen
mrvshnsrcgl Oğlum nisanda doğdu ama guneydoğuda oldugumuz için çok sıcaktı buda öyle olacak İki hamileliğimde de bulantı kusma mide agrısı yasamadım Şuan aynı hayatıma devam edıyorum çok şükür İnşallah öyle devam eder 🥰
hariboom mrvshnsrcgl maşallahhh inşallah benimde bir an önce geçer kompleee.. kısa kollu giydirebiliyomusunz bebeği
mrvshnsrcgl hariboom insallah ilk doğdugunda çok ince uzun zıbın gıydırmıstım kılolu bır bebektı çok terlıyodu 40ndan sonra kısa kol sortlu cıtcıtlardan gıydırmıstm hatta dırek zıbınla yatıyordum
hariboom dgngr benim hiç fiyat algım kalmamış cidden fiyatları normal geldi bana sadece eklesiğin sabahlık gibi şey pahalı biraz oda tercih yani🥰
Fat_maa dgngr ornek anne bebek cantasi 1000 kusur gorunuyor sanirim ayni kalitede civilde 600 kusur biseydi
Fat_maa dgngr awentin emzikleri suan e bebekte indirimde sizin sepete eklediigniz daha fazla tutmus mesela
dgngr hariboom rica ederim. 😍 yenidoğana çok girmek istemedim ben. Küçük olacağına büyük olsun dedim. Sabit kalmıyo çünkü. 3-6 ay bedenlerden uzun kol ekledim. Üşürse onlardan giydiririm. Üşümezse sonbaharda giydiririm diye düşündüm.
hariboom Fat_maa bizde klima yokk ama yinede uzun kol ince zıbın alırım inşallahh hastane çıkışlatını kuzenim vericek onlarda hep uun kol inş isilik olmaz yavrum 🥹