emosduygos aytenkhrmn benim doktorun fetal için kan veririsin istersen ama ultrasondan bakcam her türlü dedi burun ve ense kalınlığına inşallah şüpheli bir durum çıkmaz kendimi yer bitirirm günler geçmez bana
1905_1 İnşallah güzel haberler alırsın, benim fetal dna sonucum şükür temiz çıktı darısı tüm hamişlere ❤️ben de mart ayında detaylı ultrasona gireceğim korkuyorum ister istemez senin gibi stresleniyorum
emosduygos 1905_1 inşallah güzel sonuçlar olsun hepimizin ama fetal verince detaylıya giriliyor mu ikili dedi bana sadece doktorum
1905_1 emosduygos fetal dna da versen detaylı ultrason öneriliyor. Devlette de özelde de perinatologlar var onlara gitmeni istiyorlar. 18-24 hafta arası gitmen gerekiyor. Devlete gideceksen sıra bulmak zor şimdiden bir araştırma yap 💙
buketdeniz19 emosduygos kötü düşünme doktor fetal yaptırmadan önce inceliyor ense kalınlığına burun kemiğine 20 dk bakıyor sonrasında kan alıyorlar sonuç doktora gittikten sonrada önce rapora göre doktor muayene ediyor gene sonrasında sonucu söylüyor sana