sinem244 mucizemizibekliyoruzz benimde Yoktu kilosuda artiyo diye 40+1 de suni sanci verdiler onuda hissemedim 6 saat boyunca acilmada olmadi hiç sonra sezeryana aldılar
prenseslerblogg mucizemizibekliyoruzz canım geçen hafta bende öyleydim 40+3 de fitil koydular rahim ağzı açıcı ilk 12 saat bende çok bişey hissetmedim sonra bi anda hissetmeye başladım 4 saatte doğum oldu bana da senin gibi iri bebek dediler yani kız olmasına rağmen 3850 doğdu
gulsuakman mucizemizibekliyoruzz tam 40+2ye suni sancı ile başlatıldı maalesef benimde kendi başlamadı ama süreç çok güzel geçti 3 saate doğurdum
mucizemizibekliyoruzz sinem244 hadi ya. Doktorum bana da 3-4 gün daha bekleyelim gelmezse suni sancı verelim dedi ama istersen yarında yatış yaparız dedi. Beklesem riskli bir şey olur mu kendi gelir mi kafamda deli sorular
rabia06rabia mucizemizibekliyoruzz hareketlerini takip et sadece bende 40+ 3 de sezeryan oldum hareketleri azalmıştı açılma sancı vb şeyler yoktu doktor riske atmamak için sezeryan aldi
Btlgkmnn @mucizemizibekliyoruzz 40+0 hala hiç bir belirti yok doktor perşembe gününe çağırdı sanırım daha gelmeye niyeti yok paşanın
mucizemizibekliyoruzz Btlgkmnn bizim de eğer gelmezse perşembe yatış + suni sancı. İşin garip tarafı benim 2. Gebelik. İlki kendi gelmişti bu niye gelmedi anlamadım
meyrakutbir mucizemizibekliyoruzz 40 haftalık randevumda 1 hafta daha bekleyelim gelmeye niyeti yok gibi gözüküyor biz getireceğiz o zamana kadar gelmezse dedi
mucizemizibekliyoruzz meyrakutbir bizimde eğer gelmemiş olursa perşembe 41+0 olacak suni sancı verecek daha fazla beklemeyiz dedi. Sanırım doktorlarımız benzer davranıyor
meyrakutbir mucizemizibekliyoruzz büyük ihtimalle 41 geçmesini istemiyorlar genelde çünkü ilk gebeliğiniz mi
mucizemizibekliyoruzz meyrakutbir 2.gebeliğim. İlk seferinde 39+5de suyum gelmişti normal doğum yapmıştım sorunsuz. İkinciler daha kolay olur derlerdi hiç öyle olmadı. Sizin?
meyrakutbir mucizemizibekliyoruzz benim üçüncü birinci de de bekledik 41 haftayı doktor yatış yaptı ikinci kendiliğinden sancısı suyu geldi bu üçüncü bünye alışkın olması lazım artık 😂 ama inatçı çıktı küçük bey
gizemalp7 mucizemizibekliyoruzz bende ilkini 39+4 te rahat yaptım bu sefer 5 oldu tık yok niye böyle 2. Ler geç
Btlgkmnn @mucizemizibekliyoruzz Şehir hastanesi olduğu için normal doğum için bekliyoruz ama perşembe kontrolde duruma göre ya bir hafta daha bekleyecek ya da suni sancı verecek tam bişey söylemedi