sineminkooo İlk gebeliğim ve benim 4. Ayın ortası ile belli olmaya başladı.. 1.70 boy 60 kiloydum.. şu an 19. Hafta artık hiç saklanamaz oldu ❤️ herkeste çookkk farklı ama o kesin 🌸
Havin49_ emosland ben 14 kilo aldım 90 kg doğuma ama bu sefer ikiz gebeliğim vardı 87 kg ile gebe kaldım 85 kg doğuma gittim ilk oğlumda çok yediğim için kilo aldım bunda dikkat ettim hiç kilo almadım hatta verdim
XBirmelekannesiii hollyymollyy 15. Haftadaym 53 kiloyum dışardan hamılelıgım bellı oluyor cıktı yanı karnım
miniginannesi__ hollyymollyy 20 den itibaren bi şişti daha inmedi , şuan 22 yim gittikçe baskılıyor büyüyor 😍
merve_tp Haftada belirginleşti 13+1’deyim bayağı var şu an. Annem de 4. Ayda bana hamileyken varmış baya. Genetik muhtemelen
ruti hollyymollyy 12.haftada hafifçe belli olmaya başladı, 16.haftadayız artık iyice belli oluyor çoğu kıyafetime sığamıyorum. 52 kiloyum toplam 2.5 kilo kadar aldım. Karnın çok erken belli olmaya başlamış yorumları duyuyorum biraz sinir bozucu.
levye_ Giydiğim kıyafete göre değişiyor, sweat giydiğimde hiç belli olmuyor ama üstüme yapışan body giydiğimde fırlıyor 20.haftadan beri, şu an 22.haftadayım ✨
melissa_cicek FatmaZehra06 benim de öyle 30 haftalık ama az bir şey var 5 aylık gibi falan küçük karnım iç karnın geniş diyorlar genelde
FatmaZehra06 @melissa_cicek benimde 33 haftalık hala bellı olmuyor Kımse hamıle mısın bıle dıye sormadı güzel bırsey ıc karnın genıs olması bence şanslıyız 🌸
melissa_cicek FatmaZehra06 kesinlikle şanslıyız ama cevremdekiler bebek gelişmiyor mu diye saçma sapan şeyler söylüyorlar hayır diyorum hatta 1 buçuk hafta önden gidiyor sizinde var mı çevreniz de böyle 🤦🏼♀️
FatmaZehra06 @melissa_cicek yok benım çevremde böyle söyleyen kı bunu karın buyukluguyle nasıl ılıskılendırıyorlar anlamadım yanı Benımkı de 5 gün önde gıdıyor
sineminkooo 15 haftalıktan beridir kendini gösteriyor 🧿😍 ilk gebelik ama zayıflık ve iç karın hiç geniş değil sanırım bunun etkisi var 🥹🫠🧿 hareketler bariz belli oldu 20. Haftadayım 🥰❤️