sibelipek3101 dika işte fıtık olduğunu bilmiyrouz ki önceden gittiğim doktor fıtıktir demişti fixik tedavici ama emzirdigim için mr falan cektiremedim bu doktorda dedi ki nöroloji görsün el titremesi ayak yanması ayağımın altinyaniykt sırtım agriyor değişik brisey yanj
dika sibelipek3101 hayır ayrı şeyler nöroloji kafaya bakıyor başa yani migren gibi şeylere beyin ve sinir fıtıklara sinirlere ayrı bölüm bebeğin kaç aylık ki
sibelipek3101 dika ama. Ben baktım nörolojiye onun alt dallarında da omurga bozukluğu falan yazıyordu dahiliye doktoru söyledi öyle 2yasinda emziriyorum diye mr cekmedi
dika sibelipek3101 benim oğlum 13 aylıktı çektim bir problem de olmadı doktorun onayıyla ikisi farklı şey nöroloji başa bakar kafaya beyin sinir fıtık tarzlarına mesela ben ilk nörolojiye gittim benim alanım değil dedi beyin ve sinire gönderi
ghostty sibelipek3101 benim boynumda var. Omzuma veya kürek kemiğimde kas spazmlarına, ağrılara sebep oluyor. Çözüm oraları güçlendirmek, egzersiz, fizik tedavi vs. Boyunluk alın ayrıca arada takabilirsiniz şiddetli ağrılarda destekliyor.
sibelipek3101 ghostty nasıl bir ağrı peki ya yatiyirum ya sanki biri beni böyle kürekli Sivasin yataktan istiyorum nedir bu çektiğim zonkluyor yanıyor genel cerrahi ye gittim yok dahiliyeye gittim yok fixik tedaviye gittim muhtemelen fıtıktir bebeği emzirdligin için mr yapamayız dedi bir de nöroloji ye git dedi doktor ona da gideceğim hayatımı o kadar mahvetmisti
ghostty sibelipek3101 benim çok uzun yıllar önce ortaya çıkmıştı. Ciddi bir baş zonklaması ve boyun ağrısı vardı. Fizik tedavi ve boyunlukla süreci atlattım. Sonra spor egzersiz derken kontrol altına aldım şükür. Sizin bu kadar ağrı varsa artık kendini gösteriyordur. Fizik tedavi veya bu merkezlerden masaj hizmetleri, egzersiz yöntemleriyle ilgili destek alabilirsiniz. Hamilelere vs de yapıyoruz diyorlardı. Yani ağrıyan bölgeniz güçlenmedikçe kontrol altına alınmıyor malesef☹️
sibelipek3101 ghostty dün sıcak su torbasını koydum yattım iki saat iyi geldi kalktım yemek hazırladım iftar için bir sürü bukasik vardı yıkadım iyi hissediyordum kendimi sabah kalktım yine aynı geçen hafta birine fitre verdim ağrım yoktu alışveriş yaptım bir sürü poşeti tek başıma yuklendim götürdüm ne olduysa ondan sorna oldu akılsız kafam agrimiyof deyip cesaretlendim nerden bileyim böyle olacagin
ghostty sibelipek3101 hayır öyle olabiliyor ama o ilerlediğinde oluyor sanırım. Benim kürek kemiğim ve omzuma vuruyordu. Normalde doktorlar direkt kollarda uyuşma var mı diye sorar. Boyun fıtıgı kollara, bel fıtıgı bacaklara vuruyor.
sibelipek3101 ghostty bak ayniki kuregime vuruyor ve omzunda yük var sanki ama ayağımın alti da yanıyor anlamadım yani bulamadılar nöroloji ye gideceğim o da herhalde fiziğe gonderir
ghostty sibelipek3101 evet omzunda ağırlık varmış gibi hissediyor insan. O bölgenin güçsüzlüğünden kaynaklı. Doktorunuza gidin gelecekte de mutlaka mr çekilin. Fıtık var ise en azından kaç tane vs her şey çıkar. İlerlemesin🙏🏻