sibelipek3101 Sırtım o kadar agriyro ki uzaninca özellikle ve yanıyor sanki bugün kan tahlili verdim ve ultrason istedi onu da yaptırdım ama sol göğsüme sol tarafıma bacakalrim vuruyor acaba fitiktan mi olur başka bir şey den mj
dika sibelipek3101 benim boynumda fıtık ve düzleşme var benim sol koluma vuruyor boyun fıtığım bazen kullanmak istemiyorum o kolumu aşırı canım acıyor doktor ilaç tedavisi gerekli maalesef emzirdigim için vermedi bende öyle bekliyorum bebeğim sütten kesilsin hemen gidicem çok zor bir durum
ghostty sibelipek3101 benim boynumda var. Omzuma veya kürek kemiğimde kas spazmlarına, ağrılara sebep oluyor. Çözüm oraları güçlendirmek, egzersiz, fizik tedavi vs. Boyunluk alın ayrıca arada takabilirsiniz şiddetli ağrılarda destekliyor.
sibelipek3101 dika benim de sol koluma vuruyordu canım temmuz gibi ama artık o yok bacaklarıma vuruyor sanki gezen bir ağrı var bileklerimde bacakalrimds sen de öyle bir ssye var mi
sibelipek3101 dika o fıtık ağrın naisl bir şey tarife der misin mesela ben yuruyrium ya ağrı oek yok ama yatağa giriyorim uzaniyrkum öyle zonkluyor ki ateş yanıyor sanki ords
dika sibelipek3101 boynun sol tarafına bak bir şişkinlik felan görecek misin kendini öyle belli eder belki sinir sıkışması olabilir sizde tüm vücudunuza vuruyorsa bazen sinirsel de olabilir bunu en iyi beyin ve sinir bilir o bakıyor zaten bu tür şeylere ama ultrason çekmesi saçma çünkü emar istiyorlar fıtık için
dika sibelipek3101 o ağrı anlatılmaz çok farklı bir ağrı günlerce agirsindan uyumadım ağladım mahvetti beni böyle nasıl desem tüm sinirler sanki orada toplanmış baskı uyguluyor gibi parmağın kesilse az acır bu çok kötü ya
sibelipek3101 dika 7 aydır geçmiyor dedim demekki başka bir organa bakacak ultrasonda ultrason da görünmez mi fıtık şişlik falan yok sadece küreğim varya orası ağrıyor yaniyor
sibelipek3101 dika bana dedi ki hiç ağrı kesici kullandın mi ağrın ilunca hayır dedim dün çok agriyirdu hamezinc sürdum sadece o sanki iyi geldi ama yok yani yine aynı sizi gibi sanki
dika sibelipek3101 bilmiyorum ama ultrason hiç demedi doktor bana direk emar istedi ultrasondan belli olmaz bence sisilik yoksa belki sinirlerden olabilir ama siz yine beyin ve sinire gdiin daha fazla olmadan
dika sibelipek3101 hamezinc pişik kremi çinko lu oraya sürülmez ki ama size iyi geldiyse devam edin belki dediğim gibi sinirlerden olabilir
pengumommy Belimde fıtık var 10+3 haftalık hamileyim üç haftadır mahvoldum doktorlar birşeyde yapamıyorlar ilaç vs kullanamiyorum
dika sibelipek3101 hamilelik var mı varsa ondan olabilir yoksa eğer ya mevsim geçişi çok yemek yeme isteğiniz var mı
dika sibelipek3101 yani ben tahmini söyledim ama siz en iyisi beyin ve sinire gidin çünkü emar çekilmeden net birşey demezler Allah korusun daha kötü olmadan fizik tedavi önere bilirler
pengumommy sibelipek3101 kalcamdan ayak bileğime vuran uyuşma karıncalanma kramp tarzında ağrı geliyor gitmiyor bir sure