Merhaba , benim 15+5 de kendi kadın doğumcum dısında gittigim doktorun farketmesi üzerine Lateral ventrikül genişlemesi var denildi . Hemen kendi doktoruma gittim koroid kisti dedi perinatloga yönlendirdi . Perinatlog ölçümlerinde bebegin organlarında herhangi bir sorun olmadığını iletti ben fetal dna yaptırmıstım oda temiz gelmişti ama ventrikül genişlemesinin 8.37 mm dedi ilerleme durumunda basıma gelebilecek en kötü senaryoları anlattı . Koroid kistinde birşey olmaz o kaybolur dedi . 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi aminiyosentez gerekebilir dedi. Çok yüksek fiyatlardan bahsetti. Hem kist hem ventrikül genişlemesi olması riskli geldi anladıgım kadarıyla cocugunuzda sorun olabilir dedi . Ve 2 haftadır çok kötü bir durumdayım uyuyamıyorum öncesinde tek tüpüm alınmıştı ve şans eseri beklenmedik şekilde hamile kaldım. Şimdi sürekli aglıyorum çarşamba günü tekrar gidecegiz 15 günlük süremiz doluyor. Küçülür mü bilmiyorum . Şuanda 17+2 oldum . Ne yapmam gerekiyor anlamadım neden olur diyorum sebebi yok diyorlar . Sizdeki durumlar ile benzerligi varmıdır bilmiyorum ventrikül genişlemesinden dolayımı gebelik sonlandırıdlı ?