minigim038 busrakhvci ilk gebeliğimde Mehmet tayyara gitmiştim çok memnun kalmıştık şimdi 2. Ye hamileyim yine ona gideceğim
haticeyolcu Ufuk beye gittim bugün cok memnun kaldım yukarıda bi hanımefendi yazmış ya 3500 diye değişmemiş hala aynı çok ilgilendi ses tellerine kadar anlatarak baktı hemfiyati uygun hem ilgili Google yorumlardan bulduk biz ve çok güzel geçti tavsiye ediyorum
asee06 1ogrencianne kendi doktorunuz kim acaba benim gittiğim doktor da Bilal beyi önerdi 2 hafta sonra gideceğim de merak ediyorum
Arifecirit busrakhvci u asee06 bende erciyes hastanesinde Bilal arık a gittim memmun kaldım parasını alan yer yer gayet ilgili davranıyor zaten 😁
asee06 1ogrencianne benim doktorum da Ahmet Emin Mutlu. Yeni başladık sayılır 2-3 görüşmemiz oldu kendisiyle
asee06 1ogrencianne evet hatta aynı kattalar yan yana odaları :) doçent tüp bebek falan bakıyor genelde
1ogrencianne asee06 aaa hiç dikkat etmemiştim 😊 detaylı ultrasonu güzel yaptı ama bilal hoca beğendim ben siz de yaptırırsanız inşallah memnun kalırsınız 😊
asee06 1ogrencianne yok bir tane 6 yaşında oğlum var. Nasip olursa ikinci bebeğimiz olacak ☺️🙏🏻 benim haftam 18 oldu yeni ☺️
1ogrencianne asee06 zaman o kadar hızlı ki 4 haftalıkken öğrenmiştim nasıl gececek diyordum anlamadım bile inşaAllah sağlıcakla geciririz bu süreci de sağ salim gelirler bize 😊 cinsiyet ne sizin?
asee06 1ogrencianne ben de 4 haftada öğrendim ☺️ cinsiyeti kız dedi doktor kesin gibi ☺️ geçen sene bi kayıp yaşadım 20 haftada o yüzden az bi tedirginlik yaşıyorum ama inşallah bu sefer olacak 🙏🏻
1ogrencianne asee06 inşallah inşallah rabbimin izniyle sağ salim kucağına alırsın hiç tedirgin olma 😊 benimki de kız 🥰
Arifecirit asee06 inşallah ☺️ çıkan sonucu da direk doktoruna sıra almadan gösterebilirsin artı muayene ücreti çıkmaz en azından