busrakhvci Kayseri detaylı ultrasona kime gittiniz ve ne kadar ödediniz bilgi verirmisiniz minnoş annişlerim❤️
r_mlk busrakhvci Mehmet Tayyar hocaya gittim aşırı memnun kaldım 5.000tl fiyatı vardı ama çok güzel detaylı ilgileniyor her şeye bakıyor çok ilgili ve güler yüzlü
Fizikcifizik 1ogrencianne memnun kaldınız mı? Ben o hastanede takipliyim. Doktorumdan ve hastanesinden memnunumda orda yaptırayım baska yer aramayim diye dusunuyorum
asee06 1ogrencianne kendi doktorunuz kim acaba benim gittiğim doktor da Bilal beyi önerdi 2 hafta sonra gideceğim de merak ediyorum
busrakhvci şehir hastanesi muayene oluyorum normalde ne zaman arasam dolu diyorlar bende özel kliniklere sordumda hangisi daha iyi bilemedim
Arifecirit busrakhvci u asee06 bende erciyes hastanesinde Bilal arık a gittim memmun kaldım parasını alan yer yer gayet ilgili davranıyor zaten 😁
1ogrencianne Fizikcifizik ben çok memnun kaldım. Çok açıklayıcı şekilde hepsini tek tek gösterdi. Çok ilgili ve güleryüzle karşıladı. Kendi doktorum ona yönlendirmişti ben de başka doktor aramadım
rabiauns38 busrakhvci iki gun once ufuk dasara gittim 3,5 ucret verdim ama asiri memmun kaldım tavsiye ederim kesinlikle
busrakhvci rabiauns38 yüksek ihtimal ona gidicem hem fiyat açısından hemde çoğu kişi onu tavsiye ediyor teşekkür ederim
hazalgunes_ Ufuk beye gitmiştim 21. haftamdaydım çok memnun kaldım ücretleri de en iyisi en uygunu onundu İyi ki ona gitmişim diyorum şimdi kesinlikle tavsiye ediyorum.
sev911_ Ufuk daşara gittim çokta ilgiliydi fiyatıda bence cok uygun takipli hastanem erciyes ama ben dısarda ufuk beyr yaptırdım herseyi çok acık net söylüyor tavsiye ederim 45 dk sürdü cok iyi ilgilendi.
savana Bugün Mehmet Tayyar hocaya gittim aşırı memnun kaldım çok güler yüzlü açıklayıcı gidecek arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim