Havin49_ annekiz6141 sağ ol canım çok şükür diğer bebeğimiz de iyi ama hala küvezde inşallah en kısa zamanda o da çıkar
annekiz6141 eslem2121 ayy yengem okullar tatilken gelmişti içli köfte yaptı bacım var ya 6 tane yedim 😆😆😆sırf dedi senin için yapıcam abboggg çok güzel 😄 afiyet olsun aşkım oda Diyarbakır’lı onunda eli çok lezzetli sende güzel yaparsin eminim 😍😍😍
pembeayakkabilikiz annekiz6141 bende ne çorbası yapacağım dıye düşünüp duruyorum valla çorba çok zor gelıyor bana 😃
annekiz6141 pembeayakkabilikiz yaaa bissuru çeşit çeşit değişik çorbalar var bacım netten bak brokoli, kabak çorbası da çok güzel 😆
demirrleydi_ annekiz6141 valla ben uyuyamadım böbreğim ağrıyor artık tutmiycam oruç sütüm de bugün azalmış gibi görünüyor
meriyy12 annekiz6141 Mercimek çorbası Kuru fasulye Pirinç pilav Et kavurma Dünden kalan karnı yarık İcecek kola tatlı sekerpare 😀👏🏻☺️
jalepone annekiz6141 güveçte kaşarlı sebzeli tavuk , pirinç pilavı , mercimek çorbası , yeşil salata , havuç tarator , ayran ☺️
Enguzelbekleyis8080 annekiz6141 Mercimek çorbası Tavuk kızartması Bulgur pilavı Çoban salatası Bisküvi pastası Cevizli üzümlü kek
annekiz6141 Enguzelbekleyis8080 kekin her türlüsünü severim ama şu üzümlü keki bir sevemedim ya 🙊 âfiyet olsun bacimm