annekiz6141 Selammm kizceler 😍😍😍😍 bugün ki iftar menumuz ; Domates çorbası uff bayılıyorum ya 😍😍 Tavuk ve makarnali kori soslu tavuk 😍 Yesillik salatası 🥰 Yeter da 😄😄😄
demirrleydi_ annekiz6141 mercimek çorbası Tavuk etli taze fasülye Bulgur pilavı Bide dün yaptığım güllaç var ama önce güzel bir temizlik yapmam lazım
beautiful_ annekiz6141 misafir var 🤦🏻♀️ Mercimek çorbası Nohut yemeği Fırında patatesli tavuk Pirinç pilavı Mevsim salatası Fırında sütlaç
myangelson annekiz6141 dünkü menü devam Tarhana çorbası Tavuklu patates yemeği Pirinç pilavı Salata Güllaç yapacağım
annekiz6141 beautiful_ fırın sütlacina bayılıyorum çokta güzel yaparım bende ama enerjim hiç kalmıyor ya bişey yapmaya 🥺
annekiz6141 myangelson şuan öyle uykum var ki ufff 😄 akşam 5 te başlıcam yemeklere bu aralar tatliyi eş geçelim yapamam valla hiç 😄🙊
demirrleydi_ annekiz6141 ahh benimde çok uykum var gece kaç defa emzirmeye kalkıyorum ruh gibiyim ama uyumak ne mümkün 🙄
papatyakokulugece annekiz6141 ben kv ciğer yapmış baget yapmış fırında pirinç pilavı bamya salata vardı
myangelson annekiz6141 benim de başım agriyordu ağrıdan uyuyakalmisim çocuğu eşim uyuttu 😩 şükür geçti baş ağrısı
pembeayakkabilikiz annekiz6141 Fırında patatesli baget tavuk Bulgur pilavı Salata Çorba daha karar vermedim 😃
annekiz6141 pembeayakkabilikiz ben çorbayı erkenden yaptım ya hem kizcem var hem hamileyim oruç tutamıyorum öğlen yiyorum çorba tarzı 🙊 çok güzel corbalar var ya çorba da bana bu ramazan da olmazsa olmazlari gibi geliyor 🥰
ikinciyesekeranne annekiz6141 dünün aynısı islim köfte pirinç pilavı dün cacık vardı bir de bugün eşim yok o yüzden ikisi yeter 😁
annekiz6141 ikinciyesekeranne afiyet olsun kuzum 🥰 ya biz ndn böyleyiz eş yoksa cesitte yok hahaha 😂😂😂
annekiz6141 demirrleydi_ valla ben uyudum 1 buçuk saat kizcemi de yanıma aldim ohh dedim gözumuzu dinkendircez oda bayilmis 😆
demirrleydi_ annekiz6141 valla ben uyuyamadım böbreğim ağrıyor artık tutmiycam oruç sütüm de bugün azalmış gibi görünüyor
annekiz6141 eslem2121 ayy yengem okullar tatilken gelmişti içli köfte yaptı bacım var ya 6 tane yedim 😆😆😆sırf dedi senin için yapıcam abboggg çok güzel 😄 afiyet olsun aşkım oda Diyarbakır’lı onunda eli çok lezzetli sende güzel yaparsin eminim 😍😍😍
pembeayakkabilikiz annekiz6141 bende ne çorbası yapacağım dıye düşünüp duruyorum valla çorba çok zor gelıyor bana 😃