hilalnurr Reglim 12 gün gecikti normalde 10 subatta beklıyordum ama olmadım 15 subatta kan testı verdım negatif cıktı ama erken mı yaptım acaba dıye dusndum sağlık ocagındakı doktor rn az 10 gün gecmesı gerek dedı ona demedım tabı 5 gün gecıktıgımı ama 12 oldu hala gelmedı adetim napsam sızde olmazsam pazartesıye kadar tekrar vereyim mi kan yoksa 15 gün gecikmeye idrarda cıkar mı sızce
ikincibahar_08 hilalnurr 5 gün az bir zaman değil genelde var ise hamilelik çıkar ama belki geç yumurtladınız ve o zaman hamile kaldınız şimdi idrar bile yapsanız çıkar 12 gün az değil
Ecrin_47 hilalnurr Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm bnim adetime daha 5 6 gün vardı kist için doktora gitmiştim muane oldum kist yok demişti ama bnden kan ve idrar tahlil istedi bir gün sonra gittiğim de doktor dedi enfeksiyon kapmışsın ama ilaç veremem çünkü hamilesin demişti şok olmuştum nasıl yani kist yok mu diyordum hala doktor çok tatlı bir bayandı yok cnm bebeğin oluyor diyince idrak ettim kaç haftalıktır peki dedim çok erken dedi 2 hafta bile değil demişti ama iki günde bir kan vermemesi söyledi değerlerim yüksek çakması için dedi ve çok şükür şuan 36+1 günlük olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah siz bir kez daha kan verin yada doktora gidin
hilalnurr su1267 düzenli normalde 3 ileri yada 3 gün geri olur yada tam günü gününe olurum hiç böyle geçtiğini hatırlamam 15 gün olacak neredeyse
hilalnurr ikincibahar_08 ben genelde döngülerimi not ederim 2 ay once 13 ünde olmusum gecen ay 10 unda olmusum bu ayda yıne 10 u 13 gibi bekliyordum ama bıraz erken davrandım sanırım test ıcın tabı varsa yıne cıkardı bence de ama cok uzun surdu gecıkme her ıhtımale karsı tekrar test yaptırıcam negatıfse de kadın doguma gıderım artık 🥲
hilalnurr Elisa0110 kaçla öğrenmiştiniz ben gecn sene bu aylarda kimyasal gebelik yaşamıştım ilk öğrendiğimde çok erken öğrenmiştim aşılamayla hamile kalmıştım 25 ti hormonum ıkı gün sonra tekrar test yaptırdım ıkı katı cıkmıstı ama sonra bırden düşüşe geçti kimyasalmış
umutlubirii Geç döllenme olabilir. Bende 10 gün arayla kan verdim. İlkinde hasta olduğumdan bakmışlardı regl değildim beta sıfırdı. 10 gün sonra reglim 5 gün gecikti, pozitif çıktı elhamdülillah. Rabbim gönlünüze göre hayırlı, kolayını versin.
hilalnurr umutlubirii gerçkten miii ay inşallah benimde öyle olur 🙏🏻 pazartesı vereyım bende kan ıcım anca rahat eder artık
hilalnurr orhismommmmmm evet canım tutuyorum pazartesıye kadarda tutarım kan verdıgım gün pozıtıf alırsam Allah affetsın ama tutamayacagım 4 yıldır uğraşıyoruz 2 asılama 1 tüp bebek dile kolay
orhismommmmmm hilalnurr ay rabbim inşallah mutluluktan ağlatır seni. Gece gece bu duayı edıyoruz en güzel saatte
negerekvarrr hilalnurr ben de 6 aydır deniyorum değerim az da olsa çıkınca tutmuyorum ilk hün tuttum bulantım oldu baş dönmem oldu kanda verince tutunma aşamasında oldugu için ilk günler önemli gibi
negerekvarrr hilalnurr rabbim isteyen herkese gönüldeki sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah cümlemize 🤲
hilalnurr negerekvarrr evet kesınlıkle öyle ınsallah nasip olurda pozıtıf alırsam yerine tutarım rabbimin izniyle 🙏🏻🥲🤍