acemianneeee_ Arkadaşlar selam 36*4 haftalık hamileyim. 20 haftadan bu yana düzenli magnezyum kullandığım halde magnezyum değerim düşük çıkıyor. Doktor magosit vermişti onu içiyorum. Sizin önereceğiniz ağrılarınıza iyi gelen takviye magnezyum neler var acaba?
ysmnsen acemianneeee_ 36’dan sonra kullanılması önerilmiyor diye biliyorum doktorum 36’dan sonra kullanma demiştim bana
peroksizom acemianneeee_ ben doktordan magnezyum istemiştim kramplarım için Gerek yok kullanmana magnezyum değerin ortalama demişti Ama çok kramplarım oluyor Kendi kendime de ilaç kullanmak istemiyorum soda felan mı içmeliyim napmalıyım
Meltem88 acemianneeee_ bende 30. Haftadayım kramplardan ayağıma basamaz hale geldim bana da dr magositi önerdi bana çok iyi geldi. Ama senin durum farklı mg yükseltmesi lazım galiba
acemianneeee_ eslemoms gebelikten önce kullanmıştım bir dönem formları gebeliğe uygun mu acaba, doktor önerisi miydi? Magnezyum oksit formu magosit ve magneralda. Oceanda biglisinat var bizlere uygun mu acaba
acemianneeee_ ebrukkaya ya bu midemi çok bulandırdı suya katılan ilaçları içemiyorum, teşekkür ederim cevapladığınız için 🥹
Aysgulgndz ebrukkaya merhaba bana da bu ilaçtan verdi ama günde bir defa iç dedi suya katıp içiyorum ama faydasını görmedim siz sabah akşam mı içiyorsunuz yan etkisi oldu mu
sadece1selda @acemianneeee_ bana ilk magosit verdi hiç işe yaramadı üstüne uykumu kaçırdı şimdi magneral verdi onun sayesinde uyuyabiliyorum desem yeridir
acemianneeee_ sadece1selda gece zaten uyuyamıyorum, uyusam on kere uyanıyorum umarım önerdiğiniz magnezyum iyi gelir teşekkür ederim ☺️
ebrukkaya acemianneeee_ açıkçası ben hap yutamayan bir kadınım çok korkuyorum yani o yüzden mecburum fakat bu magnezyum çok şekerli değil ve çok da acı değil daha önce kullanmış olduğum kalsiyum şasesi aşırı tatlıydı içmekten vazgeçmiştim. Ama bazen bazı vitaminlerin bazı formları daha etkili olabiliyormuş bilginiz olsun eczacı ile bir konuşun derim bazı doktorlar daha iyi fikir veriyorlar.
acemianneeee_ ysmnsen doktoruma sorayım, çarşamba günü kontrolde öyle bir şey demedi ama ağrılarım çok fazla. Nst de sancı yok, açılma yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi ama ben adet ağrısı gibi bel, kasık ağrıları yaşıyorum.
eslemoms acemianneeee_ bende burda okudum bir zararı yok demişlerdi ağrılardan bıktığım için aldım başladım çok iyi geldi
Karahisari Erbatab ınkini kullanıyorum ben de. İlkinde de magnezyum kompleks tozu vardı Kainat Eczanesinin şimdi hapını çıkarmış bitince onu almayı düşünüyorum. Ama artık yavaş yavsş bıraksanız olur 37den sonra kullanmayın kasılmaları baskıladığı için doğumu geciktirebiliyor
acemianneeee_ Karahisari Karahisari anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için🌸 ağrılarım o kadar çok ki bugün magnezyum değerimde düşük olduğu için arayışa girdim
acemianneeee_ peroksizom değeriniz normalse doktor kullanma diyorsa maden suyu, ıspanak, badem bunlarda magnezyum var diye biliyorum. Yararını görürsünüz inşallah 🌸
ysmnsen acemianneeee_ sancılarını hissetmen için bırakman gerekiyor zaten benim doktorum öyle söylemişti mutlaka danış bence
Karahisari acemianneeee_ rica ederim yine doktorunuza da danışın isterseniz ama artık son aydasınız ağrı olması da normal gibi biraz daha dişinizi sıkın 🫠
ebrukkaya Aysgulgndz yan etkisi olmadı ben zaten çok fazla bir şey yiyemedigim için magnezyumum yerlerdeydi bana bunu hissettiriyordu; halsizlik,kramp,uykusuzluk.. bir hafta kullandım şuanda kramplarim gitti halsizlik gitti rahat uyuyabiliyorum.