2bebisannesyim QueenBahar_ belki kacarim🤣😂herkes eşimle öyle dalga geçiyor ne bileyim diyor seni izlemeyi seviyorum
1tucee QueenBahar_ benimki dişlerini fırçalamaması ben dersem zoraki fırçalar, soğuk diye banyoyu arada yapar, konuşurken veya tartışırken sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp beni suçluyorsun bilmem ne birde o esna da gerilmesi var anlatamam😃 şimdilik bu kadar
beautiful_ QueenBahar_ hâlâ bitmedi ya bende anlamadım oruç tutmak iyi geliyor kuzum en azından sahuru yapıp yatıyorum zaten o vakit başlıyorum mide bulantılarım geç saatlere kadar devam ediyor 🤦🏻♀️ Ayy taş koysam taşı kafamda kırar 😂
2bebisannesyim QueenBahar_ ama ben hormonların mi ne çok sinir oluyorum diyor ki iş yeri ilr konuşup 4 gün çalışıp 3 gün artık evde kalacam kafayı yerim o evde kalırsa boğarım onu 😅🤣😅😂
beyzakzlrmk QueenBahar_ kıyafetını nerde cıkarırsa orda kalır ben kaldırana kadar hangı odaya gıtse tualet dahıl ışıkları acar ve asla kapatmaz korıdorumuz bıraz dar eşim her ordan gecerken duvardakı rafı resımlerı yere düşürür bır tane kıyafet alacak dıye butun kıyafetlerı dagıtarak aradan alır eve gelır gelmez kıtlıktan cıkmıs gıbı yemek arar yemek daha mıdemıze ınmeden cay arar trafıge cıkalım bır kufur etmedıgı kaldırım tası kalır ve butun cukurlara ozellıkle gırer yeşil ısık yanana kadar hadı hadıı dıye bagırırır gezerken onden hızlı hızlı yurur sonra nıye yavas yuruyosun elımı tutmuyosun sen dıye kızar kafasına gore annesı gılı cagırır yazarken yoruldum yasarken cınnet gecırıyorum zaten
beyzakzlrmk QueenBahar_ işe gittiğinde yada uyudugunda okadar rahatlıyorum ki sanki dünya sessizleşiyor
QueenBahar_ beyzakzlrmk ayy 😂😂 benimde aynı valla eşim evde olduğunda oturma odası mutfak asla toplu kalmıyor 10 tane çocuğa bedel
bsrelif Eşimi çok seviyorum, severek de evlendik ama bana sigarayı bırakacağını söz verdi. Şimdi sigara içiyor çok zorlanıyorum kokusuna hiç tahammülüm bile yok. İçtiği için tiksiniyorum içmesini istemiyorum
acemianneeee_ emosland gelmesin de zaten benim hormonlar beni deccale çevirmişti o dönem eşim ve annem beni iyi idare etti 😂😂
annekiz6141 QueenBahar_ idare eder bebisim sen nasılsın? Ben başlıyorum ; yatak odasında panduf var eşim kıyafetlerini çıkarır orda biriktirir 🤦♀️ at diyorum kirliye onlar temiz ulan o zaman katla dolaba koy yok giyiyorum ben onları sana ne zararı var görüntüsü zarar Allah Allâh ya 😄😄😄🤦♀️ en son hem kocası hem esyalarini salacam 4. Kattan assagi az kaldı 😅😅😅
1oglananasi annekiz6141 Gerçekten bu kıyafetleri temiz deyip yerine koymamaları anlaşılmayan bir durum 😅 Benimki de benim çalışma masamın sandalyesinde biriktiriyor hepsini, montlar dahil. 🤦🏽♀️