2bebisannesyim QueenBahar_ eşimin her hareketi gözüme batar sevmem hep evde olması sürekli arkamdan gelmesi mutfağa su içmeye bille gidiyorum arkamdan geliyor evi silsem başımda durur hiç dibimden ayrılmaz ayni bi bebek gibi peşimde sonra arkadaslari çağırınca hanım izin vermiyor diyip bi yere gitmiyor artık deli olacak
QueenBahar_ 2bebisannesyim ayyy niye kız seninkide abartıyor kaynana gibi niye başında duruyor amacı ne
sarilale123 QueenBahar_ elim koluna yada bacağına değse kaşı der🤦 aradığı şeyi asla bulamaz gözünün önünde bile olsa, hep yorgundur asla birşey istemeye gelmez😂
QueenBahar_ sarilale123 ahahhahah bu kadar benzerlik olmaz ama ya 😂 Benimde öyle çorap önünde yoktur bulamadım der
acemianneeee_ emosland 😂😂 ben yüzüne bakıp içimden ya ben bundan boşanacağım başka yolu yok diye kendimi dolduruyordum. 13. Haftadan sonra geçti benim senin de hemen geçer inşallah.
Momlife_ QueenBahar_ çamaşır makinesine kirli kıyafetlerini atması 🥲 kirli sepetine atmıyor orada durdukça da koku yapıyor 🤢 hamileyim zaten midem çok hassas bazen öğürüyorum
QueenBahar_ Momlife_ bende o huyu sevmem kirli sepeti varken neden çamaşır makinasına atarsın ki be adam
beautiful_ QueenBahar_ iyiyiz kuzum sıkıntı sürekli olan mide bulantısı mafetti beni 🤦🏻♀️ sen nasılsın kuzum? Valla kocişim sayamadığım kadar sevmediğim özellikleri var çok yemek seçiyor en nefret ettiklerimden biride bu 🤦🏻♀️
QueenBahar_ beautiful_ iyim çok şükür canım sen 16 haftalık felasin bitmedi hala bulantı Oruçta tutuyor musun hala O konuda şanslıyım adamın önüne taş koy.yer yemek seçmez çok şükür,😂
ummu_defne beautiful_ küçük bir fincan limon zencefil iyi geliyor tavsiye ederim bende mide bunaltısından ölenlerdenim🥲😅
QueenBahar_ demirrleydi_ ya biz kadınlarda aynıyız bende öyleyim ben güzel yapamıyorum sen yap diyorum eşime kitliyorum😂😂
demirrleydi_ QueenBahar_ e İnan yoksa yapacakları yok illa pohpohlayacaksın bunları 😂😂 bunları önce bir övmen lazım sonra iş yaptırman lazım
2bebisannesyim QueenBahar_ belki kacarim🤣😂herkes eşimle öyle dalga geçiyor ne bileyim diyor seni izlemeyi seviyorum
beautiful_ QueenBahar_ hâlâ bitmedi ya bende anlamadım oruç tutmak iyi geliyor kuzum en azından sahuru yapıp yatıyorum zaten o vakit başlıyorum mide bulantılarım geç saatlere kadar devam ediyor 🤦🏻♀️ Ayy taş koysam taşı kafamda kırar 😂