crnk94 Merhaba annenler hamileliği sağlıklı ilerlediği halde Progestan kullanan var mı? Doktor her şey yolunda gidiyor dedi ama hamileliğimin başından beri Progestan kullanıyorum 14+6dayım devam edelim kullanmaya dedi.
gunes_22 crnk94 kanama alanı yoksa rahim güzel yerleşti ise Aslında kullandırmıyorlar risk mi var diye bir sorun isterseniz
buuuse crnk94 26. haftadayım hala kullanıyorum herşey yolunda olmasına rağmen önlem amaçlı benim 2.gebelik
istanbuldabiizmirli crnk94 34.haftama kadar kullandım. Açılmayı geciktirdiği için 35e kadar bırakmak gerekiyormuş ki normak dogumda zamanında açılma olabilsin. Ben bir zararını görmedim, aksine çok konforlu geçti hamileliğim, içim rahattı.
crnk94 gunes_22 hiç kanama alanı olmadı yerleşmesi tam istediğimiz gibi demişti ilk kontrollerde. Ama bu gün kontrolde devam edelim dedi herhangi bir şey sormak aklıma gelmedi ama şimdi akşam akşam kendime dert ettim
gunes_22 crnk94 hiç dert etmeyin yarın sorun whatsaptan erişim yapabiliyorsanız yada direkt arayın bence
pamuksekeer @crnk94 ben 12. Haftaya kadar kullanıcam ama doktorum izin verirse 5. Aya kadar kullanmak istiyorum
crnk94 buuuse benim ilk gebeliğim olduğu için biraz evhamlanıyorum durduk yere fakat sizinde kullanıyor olmanız beni biraz rahatlattı teşekkür ederim cevabınız için❤️
mac98 crnk94 bende hiçbir risk yok 9+1 deyim ve öğrendiğin ilk günden beri kullanıyorum önlem amaçlı doktorum da 12.haftaya kadar kullan dedi
Keziban crnk94 ben kanama olunca veriliyor diye biliyorum sağlıklı bir gebelikse doktorlar boş yere vermez muhakkak sorun benim kanamam devam ediyor bırakalım biraz da böyle deneyelim dediler yani açıkçası işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamadım
crnk94 Keziban 6. Haftadan beri aynı doktora takipliyim kanama alanı yok lekelenme hiç olmadı en başından beri her kontrolde her şey yolunda diyor herhangi bir risk görse söylerdi sanıyorum
mombeti Keziban Benım de 12. Haftada kahverengi lekelenme oldu doktorum o zaman verdi. Bi kaç temiz geçti hiç bişi gelmedi ama tekrar su gıbı kahrengi lekelenmem oldu. İlacı kullanıyorum hala kullancaz istirahat edıceksın diğer kontrolüm 2haftaya sonraya verdı. Tekrar lekelenme olunca korktum ama normal dedıler tabi daha doktoruma soramadım haliyle hala endişelıyım. Geçebilen bişey mi?